Vrouw bekeurd voor naaktfoto op internet

Vrouw bekeurd voor naaktfoto op internet

Kijk, je mag best naakt op het internet staan als de foto maar niet bij ons in het dorp is gemaakt (18+).

Melissa J. Harrington bekeurd voor naaktfoto op internetDe 21-jarige Melissa J. Harrington (aka Melissa Lincoln) uit het Amerikaanse plaatsje Lincoln (Nebraska) heeft van de plaatselijke politie een bekeuring gekregen omdat ze naaktfoto’s van zichzelf op het internet had gezet. Dit is op zich niet strafbaar, maar het is volgens de plaatselijke wetgeving niet toegestaan jezelf publiekelijk naakt te vertonen.

“Ze kunnen me toch niet tegenhouden. Ik geniet van wat ik doe”, aldus Harrington in een reactie.

Opmerkelijk is dat Harrington is aangegeven door de eigenaar van de bar waar de bewuste naaktfoto’s werden gemaakt. Als Mellisa wordt veroordeeld, de rechtzaak is op 29 januari, riskeert ze een gevangenisstraf van maximaal zes maanden en een boete van vijfhonderd dollar.

Het is opvallend hoe snel dit nieuws de wereld overgaat. Naast journalstar.com, usatoday.com en yahoo.com is het betreffende persbericht inmiddels te lezen op tientallen andere websites.

Melissa is pas dit najaar gestart met haar website. Met de aandacht die ze nu krijgt in de internationale media zal het niet lang meer duren voordat ze het succes van college students in Nebraska, de site van waaruit haar website is ontstaan, zal overtreffen.

Nederlandse bronnen:
31-12; 12:59 fok.nl
31-12; 13:21 webwereld.nl


DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.