Verdien jij eigenlijk wel genoeg?

18 oktober 2012, 09:48

Verdien jij wel genoeg als marketeer? Wordt marketing in Nederlandse bedrijven wel serieus genomen? De antwoorden op deze vragen en meer geeft de eerste Nationale Marketing Werk & Salaris Survey. Vul de vragenlijst vandaag nog in!

De Nationale Marketing Werk & Salaris Survey is een initiatief van Berenschot, USG Capacity en MarketingTribune. Het Nima ondersteunt het onafhankelijke arbeidsmarktonderzoek.

Samen met verschillende partners onderzoekt Berenschot al jaren de salarissen en primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden van verschillende groepen professionals en managers in Nederland in de sectoren ict, bouw, techniek en vastgoed. In tegenstelling tot de andere salarisonderzoeken zijn de respondenten in de Salary Survey niet de werkgevers, maar de werknemers. De onderzoeken beperken zich niet alleen tot de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, maar besteden ook aandacht aan de (beleving van) ontwikkelingen op de arbeidsmarkt, arbeidsmobiliteit, opleidingen, et cetera.

Gelet op de grote veranderingen die plaatsvinden in de marketingsector, heeft Berenschot besloten om jaarlijks de marktstemming te peilen onder professionals en managers, werkzaam in de marketing en communicatie.

De resultaten geven een beeld van ontwikkelingen, bieden marketingprofessionals een referentiekader, en geven een beeld van hoe marketeers zich oriënteren. Ze zullen worden gebruikt voor het MarketingTribune-themanummer ‘Employee Branding’, dat op 6 november verschijnt. De belangrijkste uitkomsten van deze enquête zullen we ook hier delen op Marketingfacts.

Doe mee

De eerste 100 respondenten maken kans op jaarabonnementen op MarketingTribune, kortingen op congressen en exemplaren van marketing- en managementboeken. Vul de vragenlijst hier in.

Credits afbeelding: 401(K) 2012 (CC)

Redactie
Hoofdredactie bij Marketingfacts

De postings op de site worden door de redactie beoordeeld en ingepland en als we er tijd voor vinden, schrijven we zelf een artikel. Als redactie zijn we ook verantwoordelijk voor de samenstelling van het NIMA Marketingfacts Jaarboek en we treden ook geregeld op als moderator of presentator bij events met vakgenoten. In het colofon vind je onze contactgegevens.

Categorie
Tags

1 Reactie

    tjangg

    adsdsdddd


    18 oktober 2012 om 20:07

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!