Salomon Kalou toch naar het WK

Salomon Kalou toch naar het WK

Centraal beheer heeft een nieuwe commercial gelanceerd, die in gaat op de zaak Salomon Kalou vs Rita Verdonk. Het geheel neemt een verrassende wending zeker voor de Oranje fans ;-)


Geplaatst in

DelenEr zijn 14 reacties op dit artikel

 • Haha mooie reclame van Centraal Beheer ;)

  geplaatst op
 • ik zag hem net, briljant

  geplaatst op
 • Ik ben trouwens bang dat deze erg snel gaat vervelen en het plot is niet zo heel verassend. Ik zag hem vrij snel aankomen. Zeker niet de beste van Centraal Beheer maar wel goed getimed.

  geplaatst op
 • Waar speelt Kalou?

  Niet links, niet rechts, maar recht door zee....

  geplaatst op
 • Een glimlachje waard, maar de Centraal Beheer reclames worden al een tijdje steeds vergezochter. Het gaat over verzekeren en de meeste 'foutjes' die ze laten zien zijn behoorlijk onverzekerbaar...

  geplaatst op
 • Leuke reclame inderdaad. Lekker actueel, heeft misschien geen lange houdbaarheid, maar valt nu wel goed op. Doen ze weer goed bij Centraal Beheer, hun reclames zijn meestal wel goed.

  BTW, een correctie: het is Salomon Kalou.

  geplaatst op
 • Wat ik wel grappig vond is dat de reclame op mijn voetbal weblog al eerder aangekondigd werd door iemand van Centraal Beheer. Zie de volgende comment: http://logisch.typepad.com/logisch/2006/02/een_logische_op.html#comment-15669463

  geplaatst op
 • @Floris: Bedankt voor de correctie. Wijziging is doorgevoerd.

  geplaatst op
 • Het wordt zelfs in Google Adwords aangekondigd....

  geplaatst op
 • Rita pakt het trouwens heel sportief op...

  http://www.adformatie.nl/nieuws/index.html#Item43988

  geplaatst op
 • Het interview door Edwin Evers waar Jeroen Mirck op doelt is overigens online te beluisteren bij Radio538. Aan het eind van het interview wordt kort gesproken over de commercial van Centraal Beheer.

  geplaatst op
 • Waar Rita het sportief opvatte is Salomon zelf minder enthousiast

  "Salomon Kalou heeft bezwaar tegen een reclamespot van verzekeraar Centraal Beheer Achmea, waarin hij als speler van het Duitse voetbalelftal wordt neergezet. Dat meldt de Volkskrant vrijdag. De manager van de Ivoriaanse voetballer heeft een advocaat ingeschakeld, die gaat onderzoeken of een verbod op de commercial haalbaar is."

  geplaatst op
 • Meteen naar de rechter stappen. Kalou lijkt al prima ingeburgerd... ;)

  geplaatst op
 • Adformatie: De Voorzieningenrechter van de rechtbank in Den Haag heeft vanochtend de commercial van Achmea met voetballer Salomon Kalou verboden, op grond van de ‘verzilverbare populariteit’ van de voetballer.

  De rechter oordeelde dat het bij de Centraal Beheer-spot gaat om het zonder toestemming van Kalou gebruiken van zijn portret in een commerciële uiting. ‘Kalou, die beschikt over een verzilverbare populariteit, heeft een redelijk belang om zich daartegen te verzetten’, aldus de Voorzieningenrechter.

  Centraal Beheer Achmea beroept zich onder meer op de vrijheid van meningsuiting, maar de rechter heeft dat van tafel geveegd.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.