Originele kerstkaarten 2005

21 december 2005, 12:59

We naderen de kerstdagen en dat betekent dat de mailboxen weer volstromen met digitale kerstkaarten. De meeste verschrikkelijk saai, maar gelukkig af en toe ook een erg leuke. Vandaag kreeg ik 2 erg originele kerstkaarten:

Bookmark – Lange Peet & Baas B met ‘De klant van’

MailMedia – Santa Racer

Iemand anders nog meer leuke voorbeelden van hoe het wel moet?

Robert de Boer
eigenaar bij Lead Today

Robert de Boer is oprichter van Lead Today (voorheen New Kitd), een bureau voor online leadgeneratie. Lead Today heeft één doel: leads genereren op uw website. Veel mensen bezoeken en verlaten een website zonder er iets te doen of achter te laten. Lead Today pakt dit probleem aan. Een mix van techniek, vormgeving, content en redactie verandert anonieme websitebezoekers in gekwalificeerde leads. Met onze modulaire aanpak kunt u leadgeneratie stap voor stap integreren in uw bestaande website of een compleet nieuwe website bouwen. Robert de Boer studeerde Bedrijfskundige Informatica en vulde deze opleiding aan met de Post HBO CRM opleiding (Beeckestijn Business School). Eerder werkte hij voor bureau's als Lectric, E-Village en Branddoctors. In 2006 werd hij onderscheiden met de DeMeter Award 2006, een vakprijs voor 'aanstormend marketingtalent'. Hij is tevens bestuurslid bij DeMeter, met innovatie als portefeuille, en was een van de initiefnemers van Resultblog, hét weblog over direct-marketing.

Categorie
Tags

9 Reacties

  Virtual Premium

  Dank voor het compliment!


  21 december 2005 om 14:27
  media

  Die van Bookmark is inderdaad super! Goede tekst! Kunnen die mannen niet ook een korte clip inzingen voor Marketingfacts?


  21 december 2005 om 15:11
  media

  Video kerstgroeten zijn helemaal 2006 lijkt het wel. Leuk!


  21 december 2005 om 15:14
  Maxc

  Een Kerstkaart waarvoor je eerst een obscure plugin moet installeren?

  Dacht het niet.


  22 december 2005 om 10:49
  ErwinVanLun

  Ik heb de kerstkaart van Bookmark ook gekregen! Erg leuk idd! Zo rond de kerst krijg je precies het emotionele gevoel dat Bookmark wil aankoppelen!

  Ben benieuwd of Bookmark dit soort e-cards ook voor z’n klanten gaat ontwikkelen zodat ook ‘gewone’ consumenten straks dit soort kaarten krijgen.

  In elk geval veel succes en ook een fantastisch nieuwjaar .

  (dat was misschien nog een idee geweest: nog een plekje waarop je je groet kon teruggeven..)

  Erwin


  22 december 2005 om 15:09
  ErwinVanLun

  Als ik straks e-paper aan de muur heb hangen, dan wil ik ook alle kerstkaarten die ik heb ontvangen naast elkaar zien!

  Heeft iemand al eens op deze wijze een geboortekaartje ontvangen, of een trouwkaart of zelfs een overlijdensbericht? Daar zijn we nu toch ook klaar voor?


  22 december 2005 om 16:01
  media

  Heb vandaag wel een geboorte-sms-je gekregen; die Ellen is haar tijd ver vooruit 😉


  22 december 2005 om 16:12

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!