Online Tuesday’s The Floor is Yours: pak jij het podium?

14 november 2012, 13:59

Maak kans op jouw ‘5 minutes of fame’ op 11 december a.s.!

Volgende maand is het weer zover: de traditionele december-editie van Online Tuesday, The Floor is Yours. Op 11 december geven we in Felix Meritis het podium aan 15 mensen voor een powerpitch van 5 minuten. Wil jij een van die 15 mensen zijn? Stuur dan je pre-pitch-pitch vandaag nog in! Of morgen. Of in het weekend. Maar in ieder geval snel!

Heb jij een innovatief idee of product? Een 'break-through service'? Is dat onderzoek dat je hebt uitgevoerd te mooi om niet te delen? Of heb je dit jaar een start-up opgestart? En vooral: wil je je verhaal kwijt? Dan maak je kans op jouw 5 minutes of fame tijdens Online Tuesday #30. Je treedt daarmee in de voetsporen van presentatoren als Steven van Belleghem, Mark van de Krommert (Remotely.TV), Jan Willem Alphenaar, Polle de Maagt, Anneli Rispens, Menno Urbanus en Iskander Smit.

Pitch insturen

In een flitsende vaart zullen 15 sprekers de kans krijgen de zaal plat te krijgen met hun verhaal, visie of productpitch. Om tot die sprekers te behoren, willen we je vragen je pitch vooraf aan de deskundige jury te pitchen. Concreet betekent dit, dat we je vragen je verhaal op 1 A4 te squeezen en aan ons toe te sturen. In die A4 moeten de volgende vragen beantwoord worden:

 • Wat wil je vertellen?

 • Waarom is dit interessant voor het publiek van Online Tuesday (een mooie mix tussen creatieven en marketeers met een passie voor online marketing)?

 • Waarom móet jij op dat podium staan?

Heb je dat verhaal eenmaal op papier, stuur het dan uiterlijk dinsdag 27 november 23.59 uur naar bram@marketingfacts.nl o.v.v. “Inzending pitch voor The Floor is Yours”.

Selectie

Uit alle inzendingen zullen de partners van Online Tuesday (Marketingfacts, Traffic4U, Energize, NEWPEOPLE en DQ&A Media Group) een selectie maken. Deze selectie wordt bekendgemaakt op dinsdag 4 december (rond 12.00 uur 's middags). Over die uitslag kan enorm worden gecorrespondeerd, maar dat zal geen effect hebben op de selectie.

Let op

Voordat je je pitch instuurt, nog even dit:

 • Het is geen probleem als je eerder hebt deelgenomen aan The Floor is Yours, mits je dat doet met een ander verhaal dan de vorige keer.

 • Je houdt er rekening mee dat je op 11 december a.s. tussen 19.30 en 22.00 uur beschikbaar bent om je pitch te geven, voor het geval je geselecteerd wordt.

 • Je krijgt letterlijk 5 minuten voor je presentatie, dus zorg dat je je verhaal in dat tijdsbestek goed uit de verf kunt laten komen.

Inspiratie

Inspiratie nodig? Kijk en lees dan vooral de verslagen van 2010 en 2011 er nog eens op na:

Succes met de uitwerking en hopelijk zien we je dinsdag 11 december a.s. op het podium!

Online Tuesday is het maandelijkse event over online marketing dat wordt georganiseerd door Marketingfacts, Traffic4U, Energize, NEWPEOPLE en DQ&A Media Group en mede mogelijk wordt gemaakt door Marktplaats Media.

Bram Koster
Senior consultant bij Evolve

Ik werk als consultant bij Evolve, een bureau dat is gespecialiseerd in het verbeteren van de interne communicatie en interne processen met behulp van interne sociale media. Was voorheen hoofdredacteur bij Marketingfacts en betrokken bij o.a. Online Tuesday en NIMA.

Categorie
Tags

1 Reactie

  Marloes

  Dit klinkt als iets wat we tijdens onze opleiding hadden kunnen doen. Pitchen en innovatie waren daar onderdeel van. Klinkt gaaf, ik wou dat ik inspiratie had!


  14 november 2012 om 14:16

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!