NIMA introduceert on demand AI & ChatGPT Academy

Een uitgebreid aanbod van e-learning, webinars, micro-learning-tools en podcasts dat wekelijks wordt uitgebreid met actuele content. Onbeperkt kennis en insights bingen tot 31 december.

15 september 2023, 11:00 1500 x gelezen

NIMA – beroepsvereniging voor Marketeers – introduceert een zelfleer-academie voor professionals om in de komende najaarsmaanden in één keer de tools in handen hebben om de spectaculaire ontwikkeling over de bruikbaarheid en toepasbaarheid van AI – onder andere in marketing – te kunnen volgen. Op de AI & ChatGPT Academy vind je een uitgebreid aanbod aan e-learning, webinars, micro-learning en podcasts dat wekelijks worden uitgebreid met actuele content.

De content is niet alleen op marketing gericht en geeft je daarom de mogelijkheid om je echt breed te verdiepen in de mogelijkheden die AI en ChatGPT bieden. Van snacks tot tamelijk diepgravende college’s, net even waar je zin in hebt. Op het online platform ontdek, leer en groei je in je eigen tempo en wanneer het jou uitkomt.

De Academy (hieronder de hele jukebox aan mogelijkheden en onderwerpen) is opgezet vanuit het idee dat je wordt klaargestoomd voor het inzetten van kennis over AI en AI-skills op de werkvloer.

Je kunt er bijvoorbeeld leren hoe je optimaal werkt met AI-tools als ChatGPT, Midjourney, Google Bard en Microsoft Copilot en hoe je daar de meest nuttige prompts voor schrijft. Het aanbod aan films, colleges, uitleg, how to’s groeit wekelijks en het concept is ideaal om in verloren uurtjes, rustig op de bank of juist onderweg compleet te worden bijgepraat: een enorme hoeveelheid logisch gerangschikte films, audio, sheets, alles.

On demand: AI & ChatGPT Academy
Redactie
Hoofdredactie bij Marketingfacts

De postings op de site worden door de redactie beoordeeld en ingepland en als we er tijd voor vinden, schrijven we zelf een artikel. Als redactie zijn we ook verantwoordelijk voor de samenstelling van het NIMA Marketingfacts Jaarboek en we treden ook geregeld op als moderator of presentator bij events met vakgenoten. In het colofon vind je onze contactgegevens.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!