KPN lanceert My Media Stream

19 april 2006, 12:31

Ik heb vandaag een demo mogen bekijken van KPN’s My Media Stream. Als eerste toepassing is gekozen voor de Fortis Marathon Rotterdam.

Op diverse kilometerpunten van de marathon zijn video-opnames gemaakt. Deelnemers die de Fortis Marathon Rotterdam binnen de tijdslimiet hebben uitgelopen kunnen voor €4,50 via www.kpnmediastream.nl een persoonlijke video opvragen. Op basis van een geldig startnummer worden beelden uit de marathon samengesteld van o.a. de diverse kilometerpunten (m.u.v. het 40 kilometerpunt) en afgewisseld met beelden van de toplopers. Het resultaat is een 4 minuten durende persoonlijke samenvatting die zowel online beschikbaar is maar ook kan worden gedownload.

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

7 Reacties

  ronald ter voert

  Leuk bedacht. Ben benieuwd naar het resulaat. 🙂

  Als het inderdaad goed werkt, denk ik dat KPN alvast een mooi voorproefje laat zien van hun digitale aspiraties. Lijkt me dat ze de komende maanden nog meer van dit soort ‘acties’ ondernemen, zodat de consument graag een multimedia-aansluiting van KPN wil.


  19 april 2006 om 13:02
  media

  Ronald, het is inderdaad jammer dat er geen online demo is te bekijken. Je kunt wel met je eigen emailadres en willekeurig startnummer het aanvraagproces opstarten maar als je het filmpje wil bekijken moet je in dit geval wel 4,50 euro betalen.

  Bas, is daar niet iets op te verzinnen dat we een demofilmpje kunnen zien?


  19 april 2006 om 13:11
  media

  Dank voor de link Lammert! Ik wist dat de lopers zelf al via email op de hoogte waren gebracht van deze mogelijkheden.


  19 april 2006 om 13:25
  BasPaauw

  Misschien is dit iets als extra dienst voor de verkeer traject controles? Het nummerbord als ID, je verzint zelf een password en vervolgens kan iedereen op de hoogte worden gesteld van waar je in de file staat. Of je maakt een proefrit en je besteld achteraf de video. Misschien is het ook wel iets voor de controle camera’s in het uitgaansleven. Of draai ik nu door?


  19 april 2006 om 15:53

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!