Hotspot Event 2006

9 februari 2006, 05:00

Hotspot Event 2006Peter Kentie meldt inmiddels al weer de vierde editie van het Hotspot Event. Ook ditmaal in Spant in Bussum op donderdag 23 maart met wederom een interessant en aantrekkelijk programma. Topsprekers als Daan Velthausz van Freeband Communication, Frank Meijerhof van Digitenne en cases van de Nederlandse Spoorwegen, Wireless Campus Universiteit Twente en Supermarktketen REWE uit Duitsland tonen de allernieuwste toepasbare ontwikkelingen op draadloos gebied. Ook wordt een baanbrekende Nederlandse Wi-Fi dienst gelanceerd op het Hotspot Event 2006.

Het Hotspot Event is ontstaan vanuit de weblog www.hotspot.nl die sinds 2002 de ontwikkelingen op het gebied van Wi-Fi, Voice over IP en RFID volgt en de draadloze gadgets ook niet onvermeld laat. Het blijft uniek dat een weblog-initiatief tot een hoog gewaardeerde bijeenkomst heeft geleid. De organisatie van het Hotspot Event is in handen van Broadcast Press uit Hilversum.

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!