Griekse Playboy: Harder, dieper en langer!

Griekse Playboy: Harder, dieper en langer!

Olympische Playboy edities trekken wereldwijde aandachtTelegraaf (via BBC): De organisatie van de Olympische Spelen in Athene (Athoc) heeft tevergeefs geprobeerd de Griekse editie van de Playboy uit de handel te halen. Athoc vindt dat het blad met hun olympische seksreportage de symbolen van de Olympische Spelen en de olympische gedachte heeft misbruikt.

Playboy heeft voor haar speciale editie het olympische motto ‘sneller, hoger, sterker’ verbasterd tot ‘harder, dieper, langer’ en plaatste foto’s van naaktmodellen met onder meer een discus, de vijf olympische ringen en de olympische vlam. In de bijgaande tekst is te lezen: “In tegenstelling tot de Olympische Spelen gaat het bij seks om de prestatie, niet alleen om deelname en je hoeft ook niet vier jaar te wachten om jezelf te bewijzen”.

Niet alleen de Griekse Playboy heeft deze maand de Olympische Spelen als publiekstrekker gekozen, ook de andere internationale edities van Playboy en FHM hebben alles uit de kast getrokken om de aandacht van de lezer. Olympisch naakt als marketinginstrument!

Logan Tom (Volleybal), Amanda Beard (Zwemmen), Haley Cope (Zwemmen), Jenny Adams (Atletiek) en Amy Acuff (Atletiek) in de AMerikaanse editie van FHMFHM
De Amerikaanse editie van FHM heeft deze maand 5 olympische sporters uit de kleren weten te krijgen:Amanda Beard (USA, Zwemmen), Amy Acuff (USA, Atletiek), Haley Cope (USA, Zwemmen), Jenny Adams (USA, Atletiek) en Logan Tom (USA, Volleybal).

Playboy
De Amerikaanse Playboy heeft deze maand maar liefst 8 sporters naakt in het blad: Fanni Juhasz (Hongarije, Atletiek), Amy Acuff (USA, Atletiek), Zhanna Block (Oekraine, Ateletiek), Ineta Radevica (Letland, Atletiek), Katie Vermeulen (Canada, Atletiek), Susen Tiedtke-Green (Duitsland, Atletiek), Haley Clark  (aka Haley Cope) (USA, Zwemmen) en Mary Sauer (USA, Atletiek).

Eerder al schreven wij over de Duitse Playboy met Kathy Radzuweit (Duitsland, Volleybal), Fanny Rinne (Duistland, Hockey) en Britta Heidemann (Duitsland, Schermen).

Meer lezen:
In de VS is inmiddels een heftige discussie ontstaan over het naakt verschijnen van sporters in tijdschriften als Playboy en FHM. Voor de liefhebber een willekeurige selectie leesvoer:

Olympians Strike Pinup Pose, and Avoid Setting Off a Fuss
This summer Olympics will be hot
Posing for magazines: Athlete or sexual plaything?
Thoughts on all the Olympic skin
Sex, Olympics go hand in hand
Women athletes embrace extra exposure
Olympians Strike Pinup Pose, and Avoid Setting Off a Fuss

Meer zien:
En voor de die-hard ook nog een paar plaatjes, wellicht de belangrijkste reden dat je hier op de site bent gekomen :-)

http://www.wannahaves.nl/special/olympic_babes.asp


DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • Volgens mij wilde de redactie een keer een artikel waar veel blind op geklikt wordt....

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.