Gratis magazine maandelijks in 3,9 miljoen huishoudens

Gratis magazine maandelijks in 3,9 miljoen huishoudens
, Upstream
@marcoderksen

Gratis magazine maandelijks in 3,9 miljoen huishoudensVanaf vrijdag verschijnt er in 3,9 miljoen huishoudens (was dit oorspronkelijk niet gepland voor 6,1 miljoen huishoudens?) in Nederland een nieuw gratis glossy lifestyle magazine: ...&U genaamd.

RMW Nederland BV geeft het magazine 10x per jaar uit en verspreidt het huis-aan-huis door heel Nederland. Het magazine richt zich op mannen en vrouwen van 8 tot 80 jaar, met onderwerpen als huis, tuin, mode, beauty, auto’s, hobby’s, reizen etc. Kortom, voor iedereen die geinteresseerd is in alles. Met zo’n focus kan het niet anders dan een groot succes worden :-)


Geplaatst in

DelenEr zijn 83 reacties op dit artikel

 • Ben erg benieuwd wie hier achter zitten qua financiering Weet jij dat marco ?

  geplaatst op
 • Als ik het persbericht mag geloven, dan produceert RWM Nederland BV het magazine volledig in eigen beheer. Van advertentieverkoop, redactie tot vormgeving en pre-press. Alleen het drukwerk en de verspreiding besteedt RMW uit. Er zijn momenteel 65 mensen werkzaam bij de uitgeverij. Vanaf 2005 verschijnt het gratis magazine ook in België. Vervolgens expandeert de bladformule naar andere West-Europese landen. Medio 2008 willen ze de internationale expansie hebben gerealiseerd.

  Zie verder:
  http://www.perssupport.anp.nl/

  geplaatst op
 • Mediaedge:cia heeft er een pessimistische kijk op:
  http://tinyurl.com/6josv

  geplaatst op
 • Dit blad word wel ok gefinancieerd. Alleen zoals men al zei in dit forum zou het blad niet 12 keer per jaar verschijnen in 6,1 miljoen huishodens??? Inderdaad aleen kunnen de neurotische blaaskaken die in het management zitten neti alleen dat niet waar maken , maar ook de beloftesw zolas een audi A3 als lease bak maar later toch bleek het de magere goedkope, wat dit bedrijfook uitstraalt, Nissan Almera. Ook voor iedereen aleen kon dit niet dus lietmen adviseurs maar rijden in Skoda's. Na 1 week zwaar gebrain washed te zijn mochten we eindelijk naar huis met de slogan helemaal ingepompt. Idereen leest & U??? Gaat gewoon ergens over. Helaas zijn mijn wardige collega's die daar nog weken ook net zo tevreden over het welzijn van dit bedrijf. Alleen zegt men heniet aangezien de economische situatie men ertoe dwingt om de neurotische acties van een dikke boer in een pak.En een andere bandiet met tatoos' waar men in de regio Eindhoven niets anders wisten te melden dan als ik voor hem werkte, ik maar moest opletten of ik mijn geld wel kreeeg en dat wasook zo. Ik heb moeten wachten op mijn eerste salaris en wel 3 weken!!!!!!!!!!! De bank had het e.e.a. geblokkeert omdat ong. 70 % van de klanten gelden gestorneerd hadden omdat het allemala niet geoed gecommuniceerd is.

  Helaas moet je naagaan wat een bedrijf!


  Neuroten  afz een gelukkig mens dat niet tussen zgn neuroten in pak wil leven !!!!!!

  geplaatst op
 • Samen met een ander bedrijf adverteer ik in dit blad, het zou eind September verschijnen in heel Nederland. Dit blijkt niet waar te zijn, ook schreven zij het advertentiebedrag dubbel van de rekening af en hebben we dit met enorm veel moeite terug moeten krijgen. Uit de bestellingen op mijn internetsite blijkt dat het tot vandaag slechts in de omgeving van Leeuwarden verspreid is. Ik vraag me ondertussen zwaar af of het niet gewoon een enorme zwendel is, waarmee alle adverteerders zwaar de boot in gaan. Tot nu toe zijn ze nog geen enkele belofte nagekomen.

  geplaatst op
 • Klinkt niet echt geweldig; is er iemand die weet wat er aan de hand is bij RMW?

  geplaatst op
 • Ik hou me even anoniem, maar het is wel een belangrijke aanvulling:

  Inmiddels blijkt dat alle freelancers van &U voorlopig geen betaling kunnen verwachten, dus dit blad gaat zo goed als zeker naarf de afgrond...

  geplaatst op
 • En wie zijn er weer de dupe? De eerlijke hardwerkende adverteerders.

  geplaatst op
 • Nou dat is dan weer een goeie leer voor een volgende keer. Ik had al geen hoge pet op van die club, want toen ik in pdf formaat mijn artikel over Curaçao te zien kreeg, zag ik dat ze mijn foutloze Nederlands op hun manier hadden gecorrigeerd, zodat er nu vier fouten in staan. Ik mailde dat het onmiddellijk veranderd moest worden, maar de pagina's waren al naar de drukker. Mijn naam staat echter wel onder het artikel en dat vind ik natuurlijk waardeloos. Verder is het zo dat er inderdaad sprake was van 6.1 miljoen exemplaren. Bovendien zou het magazine vanaf januari 2005 ook verspreid gaan worden in Vlaanderen, zodat de oplage dan iets van 9 miljoen zou zijn. Het is dus weer een doodgeboren kindje en ik vraag me af of ik een cent van mijn honorarium te zien zal krijgen. Het contract van de eindredactrice (zij had een contract voor drie maanden) is niet verlengd, zo mailde zij me een paar dagen geleden. Afwachten dus maar waar het schip strandt!

  geplaatst op
 • En vandaag een heel stuk in het Eindhovens Dagblad dat ze financieel in zwaar weer zitten en nauwelijk exemplaren verspreid hebben.
  Blaaskaken.

  geplaatst op
 • Ik ben adverteerder en: het wordt er allemaal niet echt duidelijker op!! Zijn er mensen die wel betaald hebben? Ik heb inmiddels ontbinding van de overeenkomst gevorderd in twee brieven en daar totaal niets van gehoord?! Kan iemand meer info verstrekken?!

  geplaatst op
 • Ik ga donderdag een bezoekje brengen aan hun kantoor op aanraden van de advocaat. Dan zoek ik alles verder uit. Ik houd jullie op de hoogte.

  geplaatst op
 • Ben uiteraard benieuwd naar het resultaat Nasalis!

  geplaatst op
 • Ik ben ook heel benieuwd!

  geplaatst op
 • Binnen 3 weken gaan ze zo goed als zeker failliet!

  geplaatst op
 • tis zover
  ze zijn failliet

  geplaatst op
 • Falliet? Dat weet ik niet. Ik hoop van niet. Gedupeerde adverteerders kunnen het blad beter helpen dan afbreken. Bij een doorstart wordt iedereen behalve &U er beter van. Ik weet wel dat bij het blad nog maar een fractie van het personeel werkt van wat er in het begin werkte. Welliswaar in een veel te groot, patserig en te duur kantoor. Jongens, als je een zaak begint pak het dan niet meteen te groot aan. Begin klein en groei naar behoefte. Een bedrijf wat klein (in een kippenhok) begint kan heel groot worden. Een bedrijf wat heel groot (in het Flight Forum) begint kan alleen maar heel klein worden. Maar falliet?... De mensen die er nu nog werken hebben de moed nog niet verloren en werken er hard aan het blad alsnog op poten te krijgen.

  geplaatst op
 • Ik kan nergens bevestiging noch ontkenning vinden van het faillisement. Kan iemand me helpen? Zie ook thurinus.wb-log.nl

  geplaatst op
 • ik ben werknemer van rmw, vandaag moest iedereen (al het personeel alle spullen inleveren, auto telefoon etc. Niemand werkt meer! Faillissement is aangevraagd personeel weigert mee te werken.

  geplaatst op
 • Dat is zwaar #$%$@ Ik wens jullie in ieder geval heel veel sterkte en succes met de onderhandelingen!

  geplaatst op
 • De telefoonlijn is bij &U inmiddels afgesloten, ik denk dat het echt een verloren zaak is.

  Nou ja, dan hier maar een kleine advertentie:

  Het beste kruidenbad voor in wirlpools of gewoon in bad,
  Massagemiddelen, saunaopgietmiddelen, etherische olie en scrubzout zijn te bestellen via www.nasalis.nl
  Zet bij de opmerking even marketingfacts.nl en ik doe er een cadeautje bij.

  Groetjes en succes allemaal

  geplaatst op
 • hallo, ik ben een werknemer van rmw.
  Ik vind het heel erg wat er nu allemaal gebeurt. Ik denk dat niet alleen alle adverteerders zijn opgelicht maar het personeel ook. Ze wilden dat we vandaag alle spullen kwamen inleveren, hebben we niet gedaan. Iedereen zou ontslagen worden. Volgens mij kan dat niet zomaar en moeten we eerst bericht krijgen dat ze failliet zijn. Ik weet niet wat we nu verder moeten doen. Ik weet wel dat ook gedupeerde adverteerder ze failliet kunnen laten verklaren. En heb van een klant gehoord dat alle adverteerders die per automatisch incasso hebben betaald hun geld kunnen terugvorderen via de bank. Ik adviseer dan ook jullie bank hieromtrent te adviseren.

  geplaatst op
 • Inderdaad, het doek is gevallen in Eindhoven.

  geplaatst op
 • De Kamer van koophandel meldt dat ze momenteel het uittreksel 'bijwerken'. Dat betekent weinig goeds beste mensen....

  geplaatst op
 • Nou, dan zal ik ook wel naar mijn geld kunnen fluiten. Ik ben gewend aan zulke praktijken op Curaçao, maar dit had ik van deze groep echt niet verwacht en zeker niet zo snel. Ook al omdat ze met zoveel tam-tam en enorme billboards aan de weg timmerden.
  Voorlopig ben ik vierhonderd euro achteruit, maar dat is natuurlijk niets vergeleken bij het geld van de adverteerders die dit waarschijnlijk net zo min terugkrijgen, al zouden, zoals ik hierboven las, de advterteerders die per automatische incasso hebben betaald hun geld kunnen terugkrijgen via de bank. Ben benieuwd. Bovendien, voor alle werknemers en ook voor de adverteerders die misschien wel cash hebben betaald is het huilen met de lamp uit! Overigens valt het me op dat veel mensen die op deze site hun gal spuwen hun naam niet genoemd willen hebben. Heeft de cultuur van de angst, zoals deze op de Antillen genoemd wordt ook in Nederland toegeslagen?

  geplaatst op
 • Daar zit je zonder werk. Helaas want het was een super concept. Jammer dat niet alleen de klanten maar ook het personeel te lang aan de lijn zijn gehouden.Ik hoop dat we meer geluk hebben bij een volgende werkgever.

  geplaatst op
 • Inderdaad, een directie die te lux de zaak opzette gecombineerd met grootheidswaanzin. Dan ga je jezelf, medewerkers en anderen voor de gek houden, zo concludeer ik uit al de berichten. Is de weg van een doorstart zonder de directie niet haalbaar? Ik denk dat het concept op zich niet onaardig is.
  andre

  geplaatst op
 • Laffe honden,
  Werken voor een baas die risico neemt en niet je naam vermelden.

  Jan

  geplaatst op
 • Laffe honden ??? De baas die zgn. risico neemt is gewoon een ordinaire oplichter !! De eerste editie is zeer slecht bezorgd - wel het volledig bedrag geincasseerd - en voor de zekerheid ook nog maar een maand later voor de tweede editie (die er dus niet komt) geincasseerd !! Weg 6000 euro en de incasso ongedaan maken, vergeet het maar. Maar ja, leergeld moet je overal betalen......

  geplaatst op
 • Jan, waarom plaats je niet je volledige naam bij dit bericht?

  Verbaasd me overigens dat ik nog nergens iets heb gelezen of gehoord over het (mogelijk) faillissement van &U!?

  geplaatst op
 • Er is nog niet een officiële faillissement uitgesproken. Een crisismanager heeft op dit moment alles stop gezet in verband met betalingsonvermogen. Wij krijgen een ontslagbrief op kort termijn en de rest volgt dan vanzelf.

  geplaatst op
 • Jongens, iemand is niet snel een oplichter. Waarschijnlijk is er hier gewoon sprake van een veel te ambitieuze aanpak van een prachtig plan, zonder dat vantevoren de dingen die mis zouden kunnen gaan ingecalculeerd zijn. Heel jammer, voor zowel personeel als adverteerders, maar het is niet anders. En inderdaad, als je over iemand schrijft ben dan zo dapper je eigen naam erbij te zetten. Voor degene die het echt wil weten Nasalis is mijn bedrijfsnaam, mijn eigen naam is Leo Rietveld.

  geplaatst op
 • Nou jan, je hebt een behoorlijk anonieme naam gekozen!!!!!
  En dan ons, de werknemers, voor laffe honden uitmaken schaam jezelf!!!! Ik ben dus werknemer van ...&U en via deze weg wil ik al de gedupeerden laten weten dat ik het zeer vervelend vind. Ook voor mij en al mijn collega's want ook wij zijn financieel de dupe en we hebben er allemaak hard voor gewerkt. Mijn geloof in het concept is er nog steeds. En ik zou willen dat ik kon zeggen wat er mis is gegaan echter kan ik dat nog niet want de crisismanager is druk bezig om dit alles tot achter de komma uit te zoeken. Uiteraard zal dat eerdaags opdeze site gecommuniceerd worden.

  geplaatst op
 • Net het bericht "Stekker uit ...&U" gelezen in ReclameWeek (waar zouden ze dat nu vandaan hebben? -)

  Zag dat ze Nasalis en &U hebben benaderd voor een toelichting. Alleen Nasalis (als een van de adverteerders) heeft gereageerd. Vooralsnog geen reactie vanuit &U.

  geplaatst op
 • OK... bij ontvangst zag ik het al... ten dode opgeschreven.

  geplaatst op
 • Wist u ook dat er ook weer een drukker is, dit keer in het buitenland, die te goed van vertrouwen is geweest richting het Nederlandse bedrijfsleven en derhalve een miljoenen order volledig ontbetaald heeft uitgeleverd. Deze drukker heeft misschien nog wel de grootse financiele strop.

  geplaatst op
 • Dit is een schande. Zijn die lui niet aan te pakken?
  Heeft de drukkerij echt geen cent ontvangen?
  Het glossy magazine Ambiente waarvan ik hier op Curaçao hoofdredactrice ben wordt gedrukt in Belgie, maar die lui gaan echt niet aan de slag voordat er betaald is. Ook het vervoer per KLM gebeurt pas wanneer er betaald is. Ik vind het dan ook een heel erg voor ze, maar wel dom dat ze in ieder geval niet de helft vooruit hebben laten betalen. Maar ja, ze dachten natuurlijk 10 x per jaar een prachtige order te hebben.

  geplaatst op
 • Door op een slimme en misleidende manier vertrouwen te creeren kunnen zo maar een aantal stappen te snel op elkaar volgen en worden beslissingen op basis van ditzelfde vertrouwen genomen. Deze van ons bedrijf zeer bevriende drukkerij heeft nog EUR 1.200.000,- te vorderen en weet niet wat te doen.

  geplaatst op
 • Ontzettend vervelend dat dit gebeurt, vooral voor alle gedupeerden.

  Jammer toch dat mensen er in zijn getrapt. Ze zijn ook bij ons op kantoor geweest met die belachelijke verhalen. Ze vertelden zelfs dat grote adverteerders achter de financiering van dit project zat: pure leugens, want met een paar simpele telefoontjes werd duidelijk dat daar geen woord waar van was: dus men had door een beetje na te denken direct kunnen zien dat dit leugens waren. En leugenaars schop je direct de deur uit, toch?
  Verder vertelde de ene account manager een totaal ander verhaal dan een andere account manager.

  Mensen die een beetje bekend in de media- en tijdschriftenwereld hadden direct al in de gaten dat dit een zeer dubieus project was: want een "gratis glossy voor iedereen" is sowieso grote onzin.
  Ik ga dit nu hier niet uitleggen, maar misschien moeten adverteerders gewoon eens keer contact opnemen met een fatsoenlijk mediabureau die je voor dit soort oplichters kunnen behoeden: wij hebben een aantal klanten gelukkig kunnen overtuigen over de onhaalbaarheid van dit onzinnige project (terwijl wij echt wel openstaan voor nieuwe initiatieven!).
  Jammer dat er toch zoveel mensen zijn gedupeerd. En jammer dat andere nieuwe initiatieven (die wel kansrijk zouden kunnen zijn) wellicht de de dupe worden van dit soort goudzoekers.

  geplaatst op
 • Ik ben ook een gedupeerde. Maar ik wil wel graag via deze site laten weten dat het concept onzettend goed is. En waarom zou dit geen kans van slagen hebben gehad? Het beleid was wel erg slecht, maar dat hadden wij als werknemers ook niet kunnen weten. Vele hebben vorige banen hiervoor opgezegd. En iedereen heeft hier met vol overtuiging aan gewerkt. Ook waren vele fatsoenlijke mediabureau's heel enthousiast. Natuurlijk moesten wij eerst met een aantal edities ons bewijzen, maar op dit product zaten heel veel adverteerders, reclamebureau's en mediabureau's op te wachten. Ik kan mij niet voorstellen dat door onze accountmanagers totaal andere verhalen verteld waren. Er was maar één verhaal. Helaas wij zijn de gedupeerde en ook andere partijen. Ik betreur dit ten zeerste.

  geplaatst op
 • Blijft een triest verhaal waar alleen maar verliezers zijn. Kan moeilijk beoordelen of het oorsponkelijke businessplan goed in elkaar stak. Het is mij ook nog niet helemaal duidelijk waar en waarom het fout is gegaan (buiten het feit dat ik vanaf het begin vraagtekens heb geplaatst bij de focus en de ambities).

  geplaatst op
 • Ook in Adformatie deze week een bericht over mogelijk faillissement voor ...&U Magazine:

  "De telefoon van uitgever RMW in Eindhoven is afgesloten en directeur Rolf Gruyters is niet te traceren. Vorige week is het voltallige personeel (100 mensen) naar huis gestuurd.
  Het Eindhovens dagblad schrijft dat het een komen en gaan van schuldeisers is. In hetzelfde bericht bekent Gruyters dat een faillissement nabij is, omdat de belangrijkste geldschieter - een van de mededirecteuren - zijn verplichtingen niet is nagekomen. Het eerste nummer van het gratis magazine, dat in september bij 3,9 miljoen Nederlanders op de mat moest vallen, is maar in een beperkt aantal regio's verspreid. De genoemde oplage zou nooit zijn gehaald.
  Hoeveel adverteerders zijn gedupeerd, is niet duidelijk. Directeur Bongers van Bloems Vinotheken tekende voor een landelijke campagne in het tweede nummer ter waarde van 50.000 euro. De helft van dat bedrag moest hij vooraf betalen. 'Ik ben bang dat daar niet veel van terug te vinden zal zijn.' Bongers wil - nog - niet spreken van oplichting, 'maar het riekt er wel naar.'"

  Inderdaad triest!

  geplaatst op
 • Hallo oud-collega's van ...&U,

  Shit zeg!! Hoorde het net van mijn ouders, die voor 3500,-- euro een advertentie hadden gekocht voor Rotterdam en Den Haag. Had zo gehoopt dat die nog net wel geplaatst zou worden. Maarja, jullie hadden het toch ook wel aan kunnen zien komen? Ik ben er na een maand mee gestopt (jullie hebben waarschijnlijk gehoord dat ik ben ontslagen) vanwege het niet betalen. Belachelijk!! Wel in de nieuwste en duurste Mercedessen rondrijden, maar niet je personeel betalen. Anyway, voor degene die nog eens contact wil, mijn email is .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken)

  Groeten aan iedereen van de eerste lichting.

  Marc


  geplaatst op
 • Hallo,

  Wij zijn 1 van de vele gedupeerde adverteerders van het tijdschrift &U. Intussen weten we via onze accountmanager het een en ander af van de situatie. Behalve dat wij het vreselijk vinden voor al het personeel zijn we uiteraard ook erg benieuwd bij wie we nou terecht kunnen voor meer informatie en of er nog een mogelijkheid is om ons geld terug te krijgen...

  Wie weet meer? Laat het me alsjeblieft weten.

  Bedankt Linda

  ps iedereen die hier aan heeft meegewerkt is de dupe geworden. Ieder op zijn/ haar manier grote bedrijven voor grote bedragen en kleinere bedrijven voor kleinere bedragen. Beetje jammer van Frits dat ie alle gedupeerden nog even een trap na moet geven door te zeggen dat men betere navraag had moeten doen.... Als het verhaal goed is, het concept goed is en je hebt er alle vertrouwen in dan ga je niet heel wantrouwend alles dubbel checken. Misschien stom maar zo werkt het nou eenmaal wel. En alle medewerkers waren er voor de volle 100% van overtuigd dat ze met een fantastisch blad bezig waren. En dat was het ook ware het niet dat er een oplichter in het spel was die iedereen in de zeik genomen heeft en er nu met al onze centen vandoor is!
  Aan alle ex &U medewerkers wil ik graag zeggen: "jullie hebben gedaan waar je in geloofde, helaas was het allemaal nep. Ik wil jullie heel veel succes wensen met de afronding van dit verhaal en uiteraard hoop ik voor jullie dat jullie allemaal snel weer aan het werk kunnen, weliswaar bij een andere werknemer!" Hou je taai!

  geplaatst op
 • ...&U Magazine werkt aan doorstart

  Directeur Rolf Gruyters van uitgeverij RMW in Eindhoven zegt 'met meerdere partijen' in gesprek te zijn over een doorstart van huis-aan-huisglossy ...&U Magazine.

  Hij reageerde niet eerder op het bericht over een dreigend faillissement, omdat 'op advies van de interim-manager alle contracten verbroken zijn, van telefoonabonnementen tot leaseauto's'.

  Over het gerucht dat het bij RMW een komen en gaan van schuldeisers is, zegt Gruyters dat dit mensen zijn die hij zelf heeft uitgenodigd om spullen die nog niet zijn afbetaald op te komen halen. 'Het verhaal klinkt naar oplichting, maar het echte verhaal is dat financier Willem Coremans zich heeft teruggetrokken, waardoor we geen geld meer hebben.' Dat is volgens Gruyters de reden dat het eerste nummer van ...&U Magazine nooit landelijk is verspreid.

  Nummer twee zou klaar zijn om gedrukt te worden, maar ook daar is geen geld voor.

  Bron:
  http://www.adformatie.nl/nieuws/nieuws2004-11-10.html

  geplaatst op
 • Vorige week las ik in Adformatie van het dreigende faillisement. Ik schrok me rot, een week daarvoor had ik nog ideeen ingeleverd voor artikelen voor volgend jaar. ...&U is niet de enige opdrachtgever die traag met betalen is (helaas), dus ik was niet direct achterdochtig. Via via hoorde ik namelijk dat mijn rubriek (de keukenrubriek) erg goed bij de lezers ontvangen is.

  Ik hoop dat de doorstart gaat lukken. Niet alleen omdat mijn facturen dan betaald worden, maar ook omdat het zo'n mooi concept is.

  geplaatst op
 • Wij, afdeling PR van het regionaal Opleidinggen Centrum van Amsterdam, hebben tevens een advertentie gekocht in het zogenaamde magazine & U. Ik las dat het mensen gelukt is hun geld (via een lange omweg) terug te krijgen.
  Weet iemand hoe & U uberhaupt bereikt kan worden???

  geplaatst op
 • Hallo allemaal, ik wil er op wijzen dat ook geen van de schrijvende freelancers die meewerkte betaald heeft gekregen. Ik heb het al via de NVJ geprobeerd met sommeringen ed maar mijn 1100 euro kan ik vermoedelijk naar fluiten. Nog meer freelancers die een vordering hebben openstaan?

  geplaatst op
 • Here, here...ook een schrijvende freelancer die een factuur heeft openstaan van 550 euro. Ik vermoed dat ik kan fluiten naar mijn centen -als iemand een manier weet, dan hoor ik het graag. Het spijt me zeer te merken dat er mensen zijn die er nog voor veel meer bij zijn ingeschoten. Een doorstart lijkt me een zeer onwaarschijnlijk scenario; ik denk dat er geen investeerder voor te vinden zal zijn, laat staan dat iemand nog het risico neemt advertentieruimte te boeken of een artikel te schrijven. Ik neem aan dat het doorstart-scenario vooral wordt geschetst om schuldeisers even koest te houden. Stelletje ^$#^*$*(%&

  geplaatst op
 • Beste mensen
  Ik ben ook gedupeerd door &U maar dan op een heel andere manier!
  Ik heb meegedaan aan hun bel en win spel en meerdere horloges gewonnen. Ik heb zelfs van mevr. Lara Jonkers een e-mail terug gekregen waarin zij mij feliciteerd met de gewonnen prijs. Ik zou binnen een week per post bericht krijgen over de afhandeling (22-10-2004). Maar tot op heden nog niets vernomen of ontvangen. Is er iemand die meer info kan geven over de crisis manager of waar ik terecht kan voor meer info. Bij voorbaat dank.

  geplaatst op
 • Aan Linda,

  Linda, het was zeker niet mijn bedoeling "alle gedupeerden nog een trap na te geven". Als dat zo over gekomen is: excuses daarvoor.
  Maar m'n haren gaan wel weer recht overeind staan als ik hier mensen zie verklaren "dat het concept goed was". Want het concept deugde voor geen meter
  En nogmaals: ik sta open voor nieuwe initiatieven, maar dit initiatief deugde niet..... Dat klinkt hard, maar is wel waar. En Linda, nee, als een verhaal goed is, ga je het niet dubbelchecken. Maar het is misschien wel goed om bij jezelf na te gaan of je zelf deskundig genoeg bent om te beoordelen of een verhaal goed is of niet....

  geplaatst op
 • HE Fritsie,

  Wees eens helder. Klopt het initiatief nu niet? Of klopt het concept niet? Zijn toch wezenlijk verschillende zaken zou ik zeggen. En als het initiatief/concept niet deugde volgens jou, waarom is het dan volledig verkocht? Zowel het eerste als het tweede nummer?

  Blaten kunnen we allemaal wel. Daar gaan mijn haren pas van overeind staan.

  Dit concept is zo sterk. Als het weer op de markt komt, is het binnen no-time weer vol verkocht.

  Groeten, Van Dorp.

  geplaatst op
 • ik heb veel van de commentaren en reacties gelezen en draag iedere gedupeerde een warm hart toe. Ik wens iedereeen in ieder geval heel veel succes met het afwikkelen van de zaken.
  Zelf ben ik als adverteerder eigenlijk al vóórdat er sprake was van faillisement gedupeerd: ik heb de advertentie tijdig geannulleerd, zoals op papier was overeengekomen......maar toch is inmiddels het volledige bedrag via automatisch incasso van mijn rekening gehaald. Ik ben dus erg blij dat ik een van de andere gedupeerden heb begrepen dat in geval van automatische incasso's het bedrag mogelijk via de bank teruggehaald kan worden! ZEGT HET VOORT naar alle anderen die op deze manier betaald hebben.

  STERKTE

  geplaatst op
 • Uit mijn gegevens blijkt dat &U nog niet failliet is verklaard.
  Men werkt aan een doorstart. aangezien ikzelf meerdere faillissementen heb meegemaakt, heb ik een tip voor het personeel wat in dienst was en in beginsel nog steeds is bij enU.
  Zorg dat er binnen 14 weken faillissement wordt aangevraagd. Dan zal Het UWV alle openstaande salariscomponenten overnemen. Tevens zal er 6 weken 100% doorbetaald worden.
  HET IS DUS IN HET BELANG VAN HET PERSONEEL dat er zsm een faillissement wordt uigesproken.
  Te lang wachten is geld missen.
  Voor de freelances vrees ik het ergste zij zijn een concurrerende schuldeiser. Het vaste personeel is bij faillissement prefenciele schuldeiser en zal (binnen 14 weken) alle te goeden betaald krijgen. (echter worden er geen bonussen overgenomen, helaas)

  geplaatst op
 • Geachte lezers van marketingfacts.nl:

  Onze stichting is het landelijk meldpunt voor advertentieoplichting en -misleiding en treden naar buiten oder de naam Steunpunt Acquisitiefraude. Wij zijn op de hoogte van de misère rondom "...&U". Doen bij deze graag een oproep aan alle gedupeerde adverteerders en andere crediteuren om zich te melden bij ons steunpunt (SAF). Dat kan via melding op onze website www.fraudemeldpunt.nl (meldingen en aangifte).

  Wij staan rechtstreeks in contact met Openbaar Ministerie. Er kan ook via ons steunpunt aangifte van (poging tot) oplichting worden gedaan. Indien en zodra er sprake is van een faillissement, zullen wij eveneens contact opnemen met de curator in deze. Wellicht kunnen wij voor gedupeerden nog iets betekenen.

  Groet,

  Fleur van Eck, directeur
  tel. 026-3399258

  geplaatst op
 • Er is geen sprake van oplichting. De aangestelde intermediair heeft dit afgelopen vrijdag aan het personeel medegedeeld.
  Ook is er een bijeenkomst geweest op de donderdag daarvoor. Vele adverteerders zijn hiervoor uitgenodigd. Men heeft hun verhaal kunnen uitten, en de zetting van deze bijeenkomst was om de mogelijkheden te bespreken bij een eventuele doorstart. De reacties waren ontzettend positief. Iedereen is gebaat bij een magazine zoals ...& U. Let wel, het levert natuurlijk omzet om, mits de dingen lopen zoals ze moeten lopen.

  geplaatst op
 • Wie is die intermediair dan wel? Dan stuur ik hem mijn sommeringen en aanmaningen? Ze reageren nergens op (ook niet op brief van de NVJ) Als het bonafide zou zijn, zou het er volgens mij wel anders aan toegaan (wat voor moeite is het om alle betrokkenen een mailtje te sturen?)

  geplaatst op
 • Is er al iemand die z'n geld heeft terug kunnen krijgen en zoja, hoe hebben jullie dat gedaan ?
  volgens mij kun je het via de bank niet meer terug krijgen want het terug krijgen van automatische machtingen moet binnen een aantal dagen/weken gebeuren.
  Ik ben dus zelf ook gedupeerd voor ruim 1100 euro

  geplaatst op
 • Welke gedupeerde adverteerders willen samen met mij een advocaat inschakelen?

  geplaatst op
 • Beste Ankie,


  Onlangs heeft ons steunpunt een oproep gedaan aan alle adverteerders om zich via onze website te melden bij ons. Wij kunnen nl. als landelijk meldpunt in kaart brengen welke adverteerders gedupeerd zijn en hoeveel schade zij hebben. Onze stichting neemt contact op met de curator - verwacht wordt dat het faillissement van RMW vandaag of volgende week wordt uitgesproken. Wij zullen dan samen met curator trachten te onderzoeken of actie zin heeft. Bij deze dus aan jou alsnog een oproep om je bij ons te melden. Wij werken overigens samen met een gespecialiseerde advocaat.

  Je kan ons uiteraard ook bellen: 026-3399258. www.fraudemeldpunt.nl

  Vriendelijke groeten,

  Fleur van Eck,
  directeur

  geplaatst op
 • Beste Fleur van Eck.
  Ik heb meegedaan aan het bel en win spel van dit blad en meerdere horloge,s gewonnen. En zelfs een bevestigingsmail ontvangen. Maar dus NIKS ontvangen. Kan ik dit soort zaken ook bij jullie melden want ik weet dus niet hoe ik in contact kan komen met hun!!
  Vriendelijke groeten Fons.

  geplaatst op
 • Meld dit in ieder geval maar even via onze website. Wij proberen een zo compleet mogelijk overzicht te creëren en kunnen je melding daarin meenemen.

  Groeten,

  Fleur van Eck

  geplaatst op
 • Weer iemand welke uitgaves wel zijn uitgekomen.

  geplaatst op
 • Er zijn ongeveer 200.000 exemplaren in Limburg uitgekomen en ongevver 100.000 in Noord-Brabant.

  geplaatst op
 • Kan iemand mij vertellen waar ik Chris de Graaf kan vinden die mij de advertentie heeft verkocht of iemand of een naam van de direktie zodat ik daar mijn centen kan terug halen.

  € 200,- voor degene die mij dit kan leveren!

  06 14668349

  geplaatst op
 • nummers zullen waarschijnlijk ook wel uit de lucht zijn:
  rolf gruyters
  algemeen direkteur 06145619778 0032(0)473371945

  guus gerhard operationeel directeur 0614482348

  geplaatst op
 • ik zou graag met gedupeerden zoals ik in contact willen komen. Weet niet hoe ik aktie moet ondernemen om geleden schade te verhalen.

  geplaatst op
 • navraag RMW en wie er achter zit levert dit op

  rmw beheer bv
  bestuurder = r tot de macht 3 bv
  best 'art'' holding bv, bosscheweg 30a, 5056kc, berkel enschot

  bevoegdheid
  global x trade bvba, werkendam 79, b2360 oud-turnhout
  handelsregister antwerpen A19703, ongeveer april 2004

  rmw nederland bv
  per 9 maart 2004
  exploitatie uitgeverij
  enig aandeelhouder RMW beheer bv

  andere bv op dit adres is
  R-kwadraat eindhoven bv
  bv voert onderneming sinds 14 september 1987
  datum vestiging 1 mei 1938
  bestuurder
  rolf gruijters
  03-09-1963
  houtum 54
  2460 kasterlee

  geplaatst op
 • De initaitiefnemer Rolf G. heeft al een spoor van ellende veroorzaakt in het verleden. Onbegrijpelijk dat die man z'n gang kan blijven gaan.

  geplaatst op
 • als je maar genoeg denkbeeldig vermogen hebt, met daarbij de nodige bv's en holdings om je heen te bouwen dan kun je een heel eind komen.

  geplaatst op
 • Toen ik vandaag de rechtbank in Den Bosch belde, kon men mij mededelen dat er eindelijk een faillissement is uitgesproken voor RMW Nederland B.V.
  Eindelijk duidelijkheid voor iedereen !
  Binnenkort zullen ex-medewerkers en crediteuren worden
  geinformeerd.

  geplaatst op
 • RMW Nederland BV
  is per 5 januari 2005 failliet verklaard

  curator is
  Mr. O.J.W. Reijnders
  Postbus 2154
  5600CD Eindhoven

  geplaatst op
 • Vorige week ben ik benaderd door Rolf Gruiters om een interview te plaatsen in het blad In Midden Brabant. Kende bovenstaande discussie niet dus heb afspraak gemaakt. Ik heb zijn nummer dus kan hem nog bellen maar laat gezien bovenstaande het maar eens over mij heen komen.

  geplaatst op
 • Rolf kennende gaat hij een gesprek niet uit de weg. Ik heb hem ongeveer 6 weken geleden nog gesproken en is met iets nieuws bezig met een goede investeerder. Ik hoop dat het hem lukt. Voor mij als oud &U-er is hij altijd correct geweest.Ik vindt het nog steeds jammer dat door zo'n man als die Willem Coremans zo'n mooi concept met ethousiaste collega's en adverteerders zo gewetenloos voor de gek kon houden. Dat zou je Rolf wel kunnen aanrekenen, waarom hij met zo'n onbertouwbare man is gaan samenwerken. als je die kop van die Willem al ziet dan weet je al, die deugt niet.

  geplaatst op
 • Voor de goede orde. Ik heb een gewsprek met Rolf gehad over een nieuw concept dat hij aan het uitzetten is en waarvoor hij adverteerders aan het zoeken is. Het was een leuk en open gesprek. Ik ken de voorgeschiedenis van &U niet en wil al helemaal geen oordeel vellen over iets of iemand waar ik niet bij betrokken ben geweest. Alleen leek het erop dat Rolf en anderen "onvindbaar" waren terwijl ik 2 adressen en 2 telefoonnummers van hem heb.

  geplaatst op
 • Adres en telefoonnummer van R. Gruyters heb ik wel. Hij huurt woonruimte van mij die hij al 3 maanden niet heeft betaald. Die vent is een oplichter...

  geplaatst op
 • wil je zijn telnr en adres in ieder geval aan de curator doorgeven, en het liefst ook aan mij dan wil ik 'm wel even spreken.

  geplaatst op
 • Ik ken die rolf nog uit het verleden. Let op met hem want hij werkt met de russische maffia. vrouwen handel en zo. hij staat ook bekend dat hij zijn zogenaamde vriendjes op je afstuurd als je hem dwarsligt. een vriend van me in eindhoven is zo zwaar in het ziekenhuis beland.Ik heb ook info over hem maar durf het niet naar buiten te brengen.

  geplaatst op
 • Mijn man heeft ook die zogenaamde vriendjes van hem op bezoek gehad. Ik ben nog nooit zo bang geweest. Hij deinst nergens voor terug. Pas op met hem want hij is echt gevaarlijk. De politie weet hij steeds te ontspringen want daar zorgt onze fijne Nederlandse wet wel voor.Hij schijnt in Eindhoven een Kickbox school te hebben die bekend staat dat daar "dingen" verkocht worden. Geen wonder dat hij zo'n mercedes SL kan rijden.

  geplaatst op
 • dus jullie willen beweren dat je gerust bang kunt zijn voor die Rolf. Waarom dan eigenlijk, hij leek mij zo aardig..

  geplaatst op
 • Schijn bedriegd

  geplaatst op
 • Gezien de richting die deze discussie opgaat heb ik besloten de comments te sluiten. Mocht je toch nog iets kwijt willen over deze case dan kun je een email sturen naar info-at-marketingfacts.nl.

  geplaatst op
 • mmmmmhh... Rolf Gruijters is mijn vader......

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.