Flickr verkocht aan Yahoo!

Flickr verkocht aan Yahoo!

Frackers: Hoewel de speculatie voortduurt is Flickr al enkele weken geleden verkocht aan Yahoo. De aankondiging zou vorige week plaatsvinden, maar is om onduidelijke redenen uitgesteld. Voor Yahoo is de acquisitie van Flickr niet zozeer een beweging richting weblogs, als wel een uitbreiding van de bestaande portal met communicatie-diensten voor consumenten zoals Yahoo Mail en Yahoo Groups (ooit zelfstandig begonnen als eGroups).

Bron?


Geplaatst in

DelenEr zijn 3 reacties op dit artikel

  • Net zoals bij de meeste van mijn postings; bronnen binnen en/of rond deze bedrijven. Bij de posting eronder, http://www.frackers.com/2005/03/13/000331.html over de advertentiecampagne van Google op nederlandse weblogs, of bij de informatie wie de aandeelhouders zijn in Technorati, of eerder bij de verkoop van Strangeberry aan Tivo, http://www.frackers.com/2003/11/10/000035.html staat toch ook geen bron vermeld? Als ik dat wel zou doen, zouden de nieuwtjes snel in aantal verminderen. Hmm... ik klink als Peter R. de Vries op een slechte dag. Niet te serieus nemen, die blogbizniz ;-)

    geplaatst op
  • Je klinkt inderdaad als Peter R de Vries op maandagochtend ;-)

    geplaatst op
  • Caterina Fake: Holy smokes, SOMEBODY out there is bad at keeping secrets!! Yes! We can finally confirm that Yahoo has made a definitive agreement to acquire Flickr and us, Ludicorp. Smack the tattlers and pop the champagne corks!

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.