Fastcompany’s 50

22 maart 2005, 06:00

image Fastcompany komt met hun fast 50 voor 2005. Een overzicht van “unsung heroes and rising stars among our readers: senior executives, in-the-trenches team leaders, engineers, marketers, and other high-impact players from all kinds of backgrounds. 50 leaders, innovators, and technology pioneers”.

Altijd leuk om zo’n lijstje door te nemen. Met elke persoon blikken ze terug op 2004 en kijken ze vooruit naar hun doelen in 2005. Ook de slideshows bevatten vaak goede kernachtige uitspraken.

Erik van Roekel
Product Owner Chatbot bij ING

Marketingprofessional met ruime ervaring in diverse internetprojecten in de financiële dienstverlening. Passie voor social media en internet in het algemeen. Stond aan de wieg van het ING Webcare Team in 2009 en gaf er 1,5 jaar leiding aan. Was daarna één van de drivers van de social media strategie voor ING Nederland in 2012 resulterend in een nummer 1 notering in de Social Media Monitor van Social Embassy. Werkzaam geweest bij Corporate Communications van ING Groep en van daaruit betrokken bij social media op internationaal niveau. Momenteel Product owner chatbot bij ING. Blogt op persoonlijke titel bij Marketingfacts en van 2004-2014 ook op de achtergrond actief geweest voor Marketingfacts o.a. bij de techniek en de redactie.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!