Emerce staat bomvol fouten

22 maart 2004, 20:57

Ben ik een mierenneuker, of zijn er méér mensen die zich verbazen over de grote hoeveelheid fouten in de teksten van de Emerce website?

image

In de eerste alinea mist ‘liefst’ zijn ‘t’, en wordt ‘25%’ verkeerd afgebroken.

In de koppeling bij de tweede alinea wordt gesproken over ‘uw editie’, zonder dat de edities gepersonaliseerd zijn. Er zou dus moeten staan: ‘Download uw kopie’.

In het eerste artikel staat ‘de uitslag zijn al uitgelekt’. Hier moet dat ‘zijn’ vervangen worden door ‘is’, en kan dat ‘al’ beter worden weggelaten (tenzij iedereen ervan uitging dat de uitslagen sowieso zouden uitlekken, en het hier een bijzonder vroege lek betreft).

Vervolgens schrijft Emerce dat Wehkamp en KPN onder de winnaars zitten, in plaats van er bij.

De ‘print-versie’ moet de ‘gedrukte versie’ zijn.

Het ‘de’ voor ‘Zinio-software’ moet worden weggelaten, en het verbindingsstreepje moet een spatie zijn.

‘Louter’ betekent ‘puur’, en ‘alleen’ is hier dus beter op zijn plaats.

In ‘dezelfde inhoud en dezelfde layout’ kan het tweede ‘dezelfde’ weggelaten worden, en moet lay-out met een verbindingsstreepje worden geschreven.

En tot slot moet het woordje ‘en’ door ‘maar’ worden vervangen…

Carl Mangold
Video Advertising & Content Producer bij Carl Mangold

Carl Mangold produceert video advertising en -content voor online marketing, van concept tot en met oplevering. Én realiseert en optimaliseert het bereik ervan, op basis van in overleg gedefinieerde KPI's. “People around the world are now watching 1.000.000.000 hours of Youtube’s incredible content every single day!” (Cristos Goodrow, Youtube) “We move towards a world where video is at the heart of all our services” (Mark Zuckerberg, 27 juli 2016) “Video is where all of media is headed right now. There is no more valuable piece of property or entity then video in the world of media at all.” (Casey Neistat, 6 sept. 2016)

Categorie
Tags

3 Reacties

  media

  Ik verbaas me inmiddels nergens meer over bij Emerce. In dit geval zullen ze wel flink gekort hebben op personele kosten waardoor met een te kleine groep mensen in een te korte tijd aan de site en het (digitale) tijdschrift is gewerkt.

  Moet eerlijk toegeven dat ik de artikelen de laatste weken wel weer iets beter begin te vinden.


  22 maart 2004 om 22:07
  Tjeerd Wiersma

  Dit is wel heel extreem. Het heeft inderdaad met tijdsdruk te maken en met het gebrek aan eindredactie. Heel vervelend allemaal, maar ik beloof namens Emerce beterschap.


  23 maart 2004 om 08:11
  Harm Alken

  Een fraaie opsomming, maar moet in jouw commentaar vroege niet vroeg zijn?

  “een bijzonder vroege lek”


  6 april 2004 om 07:20

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!