De Nationale Thuiswinkel Awards 2006

13 februari 2006, 07:51

Op 23 maart 2006 vindt alweer voor de vijfde keer de uitreiking plaats van de Nationale Thuiswinkel Awards. In Grand Hotel Huis ter Duin worden dan de prestigieuze vak- en publieksprijzen uitgereikt. De publieksprijzen worden onder voorzitterschap van Fons van Westerloo uitgereikt in een vijftal categorieën.

Publieksprijzen 2006

Consumenten kunnen ook in 2006 weer stemmen op hun favoriete webwinkel. Tussen 28 januari en 22 maart 2006 kan iedereen zijn/haar stem uitbrengen op de genomineerde webwinkels in een van de volgende vijf categorieën:

Categorie Financiële diensten

www.centraalbeheer.nl

www.fbto.nl

www.moneyou.nl

www.ohra.nl

www.postbank.nl

Categorie MultiMedia

www.bol.com

www.dixons.nl

www.dynabyte.nl

www.freerecordshop.nl

www.kpn.com

Categorie Reizen & Vrije tijd

www.elmarreizen.nl

www.jiba.nl

www.landal.nl

www.peterlanghout.nl

www.sunweb.nl

Categorie Speciaalzaken

www.bartsmit.com

www.bruna.nl

www.conrad.nl

www.pabo.nl

www.yvesrocher.nl

Categorie Warenhuizen

www.kijkshop.nl

www.kruidvat.nl

www.neckermann.com

www.otto.nl

www.wehkamp.nl

Tijdens de besloten Gala-Avond op 23 maart van de Stichting Nationale Thuiswinkel Awards worden de publieksprijzen uitgereikt.

Vakprijzen 2006

Naast publieksprijzen wordt er onder leiding van de vakjury voorzitter Roel Pieper ook vakprijzen uitgereikt in de volgende catgorieën:

Beste Starter

Beste Thuiswinkel (brons, zilver, goud)

Door een vakjury van onafhankelijke deskundigen en hoofdredacteuren van mediapartners worden ook in 2006 de vakprijzen toegekend aan die bedrijven die in het voorafgaande jaar hebben geëxceleerd in het verkopen van producten of diensten aan consumenten. Genomineeerden van de vakprijzen worden medio februari bekendgemaakt.

Branche-Innovatie Award 2006

Tevens wordt vanuit de thuiswinkelbranche de Branche-Innovatie Award 2006 uitgereikt. Dit is een stimuleringsprijs waarvoor bedrijven en/of organisaties in aanmerking kunnen komen die op innovatieve wijze in het voorafgaande jaar een significante bijdrage hebben geleverd aan de bevordering, stimulering, professionalisering van het ‘verkopen op afstand’.

Bron:

http://www.thuiswinkel.org/

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

1 Reactie

  media

  De Stichting Nationale Thuiswinkel Awards heeft de nominaties bekendgemaakt in de categorie ‘beste starter’ en ‘beste thuiswinkel’:

  Beste Thuiswinkel nominaties:

  Score.nl, Swinging, Bol.com, FBTO, Wehkamp

  Beste Starter 2006:

  Direct Movie, Expeditie Kroost & Co, Koffiecentrale.nl, Topgoods, YourSurprise


  22 februari 2006 om 00:00

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!