Advertorial: Proefcollege NIMA Marketing-C: bent u er klaar voor?

7 juni 2012, 13:24

Vraagt u zich af of u klaar bent voor NIMA Marketing-C? En wilt u weten wat deze boeiende opleiding inhoudt? Kom dan op dinsdag 26 juni naar het proefcollege NIMA Marketing-C bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.

Onder begeleiding van onze ervaren docent Gerbrand Rustenburg loopt u de toelatingseisen langs en volgt u een interactief proefcollege NIMA-C. Na afloop van deze avond heeft u een goed beeld van de opleiding NIMA-C, het examen en of NIMA-C een goede opleiding voor u is.

Programma

  • 18.30 – 18.45: ontvangst

  • 18.45 – 19.30: (hoe) kom ik in aanmerking voor het NIMA C-examen?

  • 19.30 – 19.45: pauze

  • 19.45 – 21.00: proefcollege NIMA C

Waar en wanneer?

Datum: dinsdag 26 juni

Locatie: HAN, Faculteit Economie & Management (FEM), Ruitenberglaan 31 in Arnhem. De HAN is goed bereikbaar en beschikt over voldoende gratis parkeergelegenheid.

Verzoek tot toelating

Wie het NIMA-C Examen wil doen, moet vier jaar relevante werkervaring hebben, waarvan twee jaar in een marketingfunctie op strategisch niveau. Dit kan worden aangetoond middels een werkgeversverklaring en het ingevulde formulier verzoek tot toelating (bron: www.nima.nl).

Aanmelden

Iedereen met interesse in het (strategische) marketingvak is deze avond van harte welkom! Wel houden wij graag rekening met het aantal personen dat wij kunnen verwachten. Aanmelden kan via info.marketingsales@han.nl o.v.v.‘proefcollege NIMA-C’.

Kijk voor meer informatie over de opleiding NIMA Marketing-C op de website van NIMA.

Graag tot ziens op 26 juni!

Redactie
Hoofdredactie bij Marketingfacts

De postings op de site worden door de redactie beoordeeld en ingepland en als we er tijd voor vinden, schrijven we zelf een artikel. Als redactie zijn we ook verantwoordelijk voor de samenstelling van het NIMA Marketingfacts Jaarboek en we treden ook geregeld op als moderator of presentator bij events met vakgenoten. In het colofon vind je onze contactgegevens.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!