ADV: Projectplace

18 oktober 2011, 15:49

Projectplace is een online tool waarmee u tijd bespaart omdat het u en uw team in staat stelt uw dagelijkse werkprocessen effectiever te organiseren. Samen meer bereiken in minder tijd. Door de inzet van gebruiksvriendelijke online tools en functies optimaliseert u uw samenwerking.

Meer focus op marketing minder op het proces

Bijna iedereen in marketing runt projecten, en is dus naast vakspecialist ook een projectmanager. Vakspecialist of projectmanager zijn, vraagt hele verschillende vaardigheden. We kunnen geen expert zijn in elk gebied. Ook werken we in marketing veel met externe partijen en hebben we veel interne belanghebbenden. Zo ontstaan vaak ingewikkelde besluitvormingsprocessen en tijdrovende productieprocessen. Meer tijd en aandacht voor uw vak en makkelijkere en efficënter werkprocessen, dat willen we toch allemaal?

Over hoe je samenwerkt wordt te weinig nagedacht

In de praktijk groeit de manier van samenwerken vaak gaande weg en naar individueel inzicht. Zo ontstaat er een wirwar van processen, systemen en voorkeuren. Vooral e-mail is een gewoonte geworden en wordt te pas en te onpas gebruikt. Gevolg, mensen zien door de bomen het bos niet meer. En de uitdaging wordt nog veel groter naarmate er meer mensen betrokken zijn, op verschillende locaties en van andere bedrijven. En niet te vergeten, wanneer de informatie die we te verwerken krijgen steeds verder groeit.

Over een paar jaar werkt iedereen in de Cloud! Het is dé nieuwe manier.

Projectplace biedt één overzichtelijke centrale plek voor alle documenten, informatie en communicatie, online (in de Cloud).

 • Hoge toegankelijkheid voor iedereen, altijd en overal
 • Beter samenwerken met externe partijen
 • Uw team ondersteunen met professionele software
 • U kunt meteen beginnen. Geen lange implementatietrajecten of tussentijds onderhoud.
 • Zeer kostenefficiënt, online toegang op abonnementsbasis (geen langlopende ingewikkelde software licenties)
 • Device en platform onafhanklijk werken, dus net zo makkelijk met uw smart phone, privé of zakelijke computer en Mac of Windows gestuurd
 • Ondersteuning bij Het Nieuwe Werken

Efficiënter en professioneler samenwerken

Projectplace biedt u en uw team:

 • Een gestructureerde en gestandaardiseerde manier van werken
 • Een professionele projectmatige aanpak.
 • Tools voor Document Management, Online vergaderen, Planningen maken, Taakbeheer en Issue management.
 • Vele malen makkelijker het overzicht te houden
 • Hogere betrokkenheid door transparantie en geïntegreerde Social Media
 • Zeer eenvoudig in het gebruik, intuïtief

Met Projectplace heeft u heel eenvoudig toegang tot professionele tools. Om te zien wat Projectplace, kunt u nu een persoonlijke live demo aanvragen middels het formulier in de sidebar. Het kost u slechts 30 minuten van uw tijd.

Redactie
Hoofdredactie bij Marketingfacts

De postings op de site worden door de redactie beoordeeld en ingepland en als we er tijd voor vinden, schrijven we zelf een artikel. Als redactie zijn we ook verantwoordelijk voor de samenstelling van het NIMA Marketingfacts Jaarboek en we treden ook geregeld op als moderator of presentator bij events met vakgenoten. In het colofon vind je onze contactgegevens.

Categorie
Tags

1 Reactie

  Carlynda

  The truth just shines thugroh your post


  25 april 2016 om 23:11

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!