Blue Shots TV: Ronnie Overgoor in gesprek met Erland Galjaard van RTL

Blue Shots TV: Ronnie Overgoor in gesprek met Erland Galjaard van RTL

Ronnie Overgoor spreekt met Erland over het vertrek van Remco van Westerloo naar SBS en vraagt zijn mening over SBS. Georgette Schlick, de nieuwe baas van SBS noemt hij een trouble shooter en dat heeft SBS nodig in zijn ogen. SBS is op een gegeven moment RTL4 een beetje na gaan apen en daar is het helemaal fout gegaan. Ook vertelt Erland dat ook hij is gevraagd voor de topfunctie bij SBS en waarom hij deze niet heeft aangepakt. Maar hij vertelt meer…
(klik op ‘lees verder’ om het hele interview te zien)

Hij laat zich kritisch uit over de nieuwe aandeelhouder Sanoma van SBS: Dat zijn niet de meest organische samenwerkingen van nature en winst in bereik zal nog wel even duren.
Met RTL is hij bezig met een nieuw programma omtrent het thema Echtscheiding en met een twee of drietal nieuwe dramaseries en een of twee nieuwe comedies. En ja, ook wil hij nog heel graag een goeie talkshow later op de avond. Meer in het interview over onder andere de televizier ring en 538 op het museumplein en wie moet volgens hem de omroepman/vrouw van het jaar worden? Hij was het zelf vorig jaar, en terecht.

Op de hoogte blijven van nieuwe programma’s van Blue Shots TV kan via e-Mail, RSS, iTunes, of via Twitter.


Geplaatst in

Delen

0
0


Er zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.