Projectplace en Marketingfacts starten samenwerking: Het nieuwe werken

18 oktober 2011, 09:58

Projectplace en Marketingfacts starten een samenwerking op het gebied van het nieuwe werken. De samenwerking bestaat uit een nieuwe omgeving op Marketingfacts waar we in een serie blogpostings van twee artikelen per week veel kennis over het nieuwe werken zullen delen. De thema’s die hierin centraal staan zijn: mobiliteit, communicatie, werkomgeving, productiviteit en efficiëntie, techniek & bedrijfsmanagement en de werknemer.

Projectplace is een online werkomgeving waarmee u tijd bespaart. Zij stellen jou en jouw team in staat uw dagelijkse activiteiten effectiever te organiseren. Met de gebruiksvriendelijke online tools en functies optimaliseert u uw samenwerking. Noel Eckhart Sales Director Benelux bij Projectplace over de samenwerking:

”Projectplace wordt ook wel ‘Het Nieuwe Samenwerken’ genoemd. Wij maken ons hard voor nieuwe werkwijzen en hebben veel ervaring en ideeën om te delen. Het Marketingfacts platform is daarvoor een uitgelezen plek. Marketingmensen zijn vaak early adopters en altijd geïnteresseerd in nieuwe ontwikkelingen. Het gaat om een verandering van werkwijze en gewoontes. Dat gaat vaak niet vanzelf. Wij verschaffen onze klanten veel support en informatie om succesvol online samen te werken.“

Bij Marketingfacts zijn we erg enthousiast over de samenwerking. Het nieuwe werken is een actueel thema en menig bedrijf wil hiermee (verder) aan de slag. Met deze samenwerking hopen Projectplace en Marketingfacts iedereen die geïnteresseerd is van voldoende kennis en insights te voorzien. De ‘nieuwe werken’ omgeving is vanaf vandaag beschikbaar op www.marketingfacts.nl/hetnieuwewerken. Het eerste artikel verschijnt morgenochtend.

Bram Fasseur
Product Leader bij Fast Forward Thinking

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!