Advertorial: Doorgroeien naar de top van het marketingmanagement? Kom naar de HAN!

15 juni 2011, 04:57

Bent u commercieel manager of marketing manager en wilt u doorgroeien naar de top van het marketing management? Volg de NIMA C Marketing opleiding bij Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Het slagingspercentage van studenten van de HAN ligt ruim 20% boven het landelijk gemiddelde. Binnen het onderwijs werkt de HAN met docenten met ruime ervaring in het werkveld. De docenten inspireren, motiveren en begeleiden u bij het behalen van het felbegeerde NIMA diploma.

NIMA-C gediplomeerden zijn strategische marketeers die binnen een onderneming op het hoogste niveau de marketingfunctie kunnen koppelen aan andere beleidsterreinen. Kijk voor meer informatie op www.han.nl/marketing of meld je aan voor de proefcolleges NIMA en E-Commerce op woensdagavond 6 juli in Arnhem via {encode=”info.marketingsales@han.nl” title=”info.marketingsales@han.nl”}. Tijdens deze avond komen NIMA A, B, C en E-Commerce A en B aan bod.

Redactie
Hoofdredactie bij Marketingfacts

De postings op de site worden door de redactie beoordeeld en ingepland en als we er tijd voor vinden, schrijven we zelf een artikel. Als redactie zijn we ook verantwoordelijk voor de samenstelling van het NIMA Marketingfacts Jaarboek en we treden ook geregeld op als moderator of presentator bij events met vakgenoten. In het colofon vind je onze contactgegevens.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!