JP Morgan fonds wil 10 procent aandelen Twitter

28 februari 2011, 06:09

Zakenbank JP Morgan heeft een fonds opgezet (JPMorgan’s Digital Growth Fund) dat voor 450 miljoen dollar (327 miljoen euro) een belang wil nemen van 10 procent in Twitter, wat de geschatte waarde van Twitter op een slordige 4,5 miljard dollar doet neerkomen. Dat meldt de Financial Times vanmorgen “JPMorgan fund eyes 10% stake in Twitter”. De deals is nog niet geclosed. Alweer een Amerikaanse zakenbank die een fonds opzet om te investeren in snelgroeiende social network sites: Goldman Sachs ging JP Morgan voor met Facebook eind januari dit jaar.

Van april 2007 tot juni 2011 was ik freelance editor/ communitymanager / hoofdredacteur bij Marketingfacts. Tussendoor werkte ik bij Insites Consulting, IDG Nederland, Saatchi&Saatchi;/Leo Burnett (voor Samsung) en voor onderzoeksbureau WUA. Vanaf 1 november 2021 vorm ik samen met Luuk Ros de hoofdredactie van Marketingfacts.

Categorie
Tags

1 Reactie

    ronvanswol

    Bubble, ballon, hype, geeft het maar een naam. Het is wachten tot die uiteenspat en dan kunnen we weer gewoon naar de basis, zonder alle ruis eromheen


    28 februari 2011 om 07:11

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!