NEWPEOPLE start samenwerking met Marketingfacts

9 september 2010, 07:24

NEWPEOPLE en Marketingfacts starten een samenwerking waarbij we elke week in een video-interview met beslissers bij grote en minder grote bedrijven in Nederland ingaan wordt op de toepassing van online in de organisatie. NEWPEOPLE is intermediar tussen opdrachtgever en interim-manager of kandidaat als het gaat om het vervullen van interactieve marketing functies. Zij zoeken voor opdrachtgevers naar ‘the next generation’ (zie ook onderstaand filmpje).

De samenwerking

In een serie blogposts interviewen we wekelijks een director in de online marketing/e-business wereld. De interviews worden zoveel mogelijk op video opgenomen. De globale opzet van het gesprek is vaak hetzelfde om zo herkenbaarheid te creëren. Natuurlijk is er ook ruimte voor andere onderwerpen, elk interview moet een open gesprek zijn waarbij de director zijn of haar visie geeft op alles wat met online marketing te maken heeft. Met deze samenwerking wil NEWPEOPLE wekelijks marktinformatie verzamelen bij degene die iets te vertellen hebben en daarmee content creëren voor de doelgroep. We hebben de samenwerking met Marketingfacts opgezocht, omdat dat het platform is waar onze doelgroep graag komt en waar wij ze bereiken.

Ben Holewijn, CEO van NEWPEOPLE, over de samenwerking:

“NEWPEOPLE wil haar relatie met opdrachtgevers, kandidaten en interimmers verder uitdiepen en verstevigen. Naast het vinden van de juiste kandidaat, de juiste functie of de juiste opdracht wil NEWPEOPLE meer toegevoegde waarde bieden aan haar doelgroepen. Door interviews wordt je op de hoogte gebracht van de laatste (online) ontwikkeling bij onze opdrachtgevers.”

Het eerste interview verschijnt aanstaande dinsdag, met daarin de visie van Antoine Brouwer, Director Web van UPC Nederland op de online wereld. Kijken en lezen dus! Heb je nog tips voor wie we absoluut moeten interviewen, laat het dan hieronder in de comments weten.

Over NEWPEOPLE

NEWPEOPLE werkt voor én met sterke en vernieuwende merken. Vaak opereren wij ‘on the edge of technology’ op het terrein van marketing, online marketing, e-commerce en sales. NEWPEOPLE zoekt voor haar opdrachtgevers ‘the next generation’! Bij ons vind je dan ook alleen professionele consultants met passie en visie voor die nieuwe digitale wereld. Deze passie heeft de afgelopen drie jaar een enorme groeispurt teweeggebracht. Ook het werken met én voor sterke merken, de nieuwste (internet, mobiel, TV) technologieën en, last but not least, oprechte interesse in de nieuwe wereld, hebben daar aan bijgedragen. Jij speelt de hoofdrol, of je nu opdrachtgever, interimmanager of kandidaat bent. Dus als je op zoek bent naar een nieuwe baan, je wilt bij praten of je zoekt zelf nieuwe mensen, neem dan contact met ons op.

Contact

www.newpeople.nl

Telefoon: 020-5702030

{encode=”Ben.holewijn@newpeople.nl” title=”Ben.holewijn@newpeople.nl”}

{encode=”Evelyn.steenbergen@newpeople.nl” title=”Evelyn.steenbergen@newpeople.nl”}

Bram Fasseur
Product Leader bij Fast Forward Thinking

Categorie
Tags

1 Reactie

    Patrick Wallet

    Leuk initiatief! Altijd interessant om te horen hoe de directors over online marketing binnen hun bedrijf denken.


    9 september 2010 om 12:56

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!