Waarom je naar #TedxAmsLive zou gaan

14 juli 2010, 03:30

Terwijl Oranje op het Museumplein gehuldigd werd en duizenden Nederlanders naar Amsterdam waren gekomen om dát feestje mee te maken, zonderde een klein groepje mensen zich af in de geaircode theaterzaal van Boom Chicago aan het Leidseplein. Daar was gisteren vanaf 1400 de kickoff van Tedx Amsterdam Live: TED Global vanuit Oxford op hoge kwaliteit live gestreamd (volg #tedxamslive). Jon Rosenfeld van Boom Chicago was de host, Noam Vazana zong, Merlijn Twaalfhoven inspireerde. En er waren geweldige TED talks. Hieronder een kort interview met bedenker Jim Stolze en Nephtalie Demei (beiden TED-verslaafd) over het programma van vandaag (pdf). Als je zin hebt, spring op de fiets, in bus of trein, het programma begint om 08:45.

Tickets kun je nog snel online bestellen via de site van Boom Chicago. Jim Stolze is vandaag de host, Pim Betist komt spreken, het publiek geeft in 3 minuten aan waarom juist díe TED talk de meest inspirerende is. En ja, de live verbinding met Oxford staat vandaag ook weer aan. Zoals dat hoort is er Wifi en zijn er genoeg stroompunten, dus wie tussendoor moet ‘werken’ gaat het wel uithouden daar, in Boom Chicago.

Van april 2007 tot juni 2011 was ik freelance editor/ communitymanager / hoofdredacteur bij Marketingfacts. Tussendoor werkte ik bij Insites Consulting, IDG Nederland, Saatchi&Saatchi;/Leo Burnett (voor Samsung) en voor onderzoeksbureau WUA. Vanaf 1 november 2021 vorm ik samen met Luuk Ros de hoofdredactie van Marketingfacts.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!