Waarom je naar #TedxAmsLive zou gaan

Waarom je naar #TedxAmsLive zou gaan

Terwijl Oranje op het Museumplein gehuldigd werd en duizenden Nederlanders naar Amsterdam waren gekomen om dát feestje mee te maken, zonderde een klein groepje mensen zich af in de geaircode theaterzaal van Boom Chicago aan het Leidseplein. Daar was gisteren vanaf 1400 de kickoff van Tedx Amsterdam Live: TED Global vanuit Oxford op hoge kwaliteit live gestreamd (volg #tedxamslive). Jon Rosenfeld van Boom Chicago was de host, Noam Vazana zong, Merlijn Twaalfhoven inspireerde. En er waren geweldige TED talks. Hieronder een kort interview met bedenker Jim Stolze en Nephtalie Demei (beiden TED-verslaafd) over het programma van vandaag (pdf). Als je zin hebt, spring op de fiets, in bus of trein, het programma begint om 08:45.

Tickets kun je nog snel online bestellen via de site van Boom Chicago. Jim Stolze is vandaag de host, Pim Betist komt spreken, het publiek geeft in 3 minuten aan waarom juist díe TED talk de meest inspirerende is. En ja, de live verbinding met Oxford staat vandaag ook weer aan. Zoals dat hoort is er Wifi en zijn er genoeg stroompunten, dus wie tussendoor moet ‘werken’ gaat het wel uithouden daar, in Boom Chicago.

 


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.