Marketingfacts Powertalks #NMD2010: Ochtendsessies

17 juni 2010, 08:01

Vandaag op de NationaleMarketingdag 2010 in het NBC in Nieuwegein zijn we met Marketingfacts, op het balkon aan het einde van de grote zaal met de stands, bezig met de powertalks. Marco Derksen trapte af met een inleiding, vervolgens mocht Sander van der Blonk van RapidSugar over e-mail marketing, Phileas Fox van Adfactor over beyond the banner, Remko Nugteren van TradeDoubler over affiliate marketing en Maurits van Eeghen van Traffic4u over search. Hieronder de presentaties, vanmiddag gaan we vrolijk verder:

Marco Derksen Marketingfacts.nl

Sander van der Blonk RapidSugar

Phileas Fox Adfactor

Remko Nugteren TradeDoubler

Maurits van Eeghen Traffic4u

Van april 2007 tot juni 2011 was ik freelance editor/ communitymanager / hoofdredacteur bij Marketingfacts. Tussendoor werkte ik bij Insites Consulting, IDG Nederland, Saatchi&Saatchi;/Leo Burnett (voor Samsung) en voor onderzoeksbureau WUA. Vanaf 1 november 2021 vorm ik samen met Luuk Ros de hoofdredactie van Marketingfacts.

Categorie
Tags

3 Reacties

  Melvin

  Ik heb helaas niet alle sessies kunnen bijwonen maar zag dat er ook gefilmd werd. Waar kan ik dit terug vinden?


  17 juni 2010 om 13:55
  media

  Ochtendprogramma was top; heb helaas middagprogramma moeten. Enig idee wanneer die presentaties online komen?


  17 juni 2010 om 16:09
  mgvandenbroek

  @Melvin: In de loop van morgen/dit weekend en volgende week volgen de videopresentaties en interview van DigiRedo. De slides van het middagprogramma staan nu online!


  17 juni 2010 om 18:53

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!