ADV: Presenteren met overtuiging en resultaat

2 april 2010, 04:03

Wanneer u aan het woord bent, kijken de luisteraars naar u. Wat zij zien, is uw non-verbale communicatie, uw lichaamstaal. Zonder dat u het zich misschien bewust bent, presenteert u, behalve uw boodschap, ook uzelf. Uit onderzoek is gebleken, dat de indruk die u bij de luisteraars achterlaat, in hoge mate wordt bepaald door uw non-verbale communicatie. Het is dus van groot belang dat uw lichaamstaal uw presentatie niet afzwakt, maar juist kracht bijzet. Om die reden wordt in de training ‘Presenteren met overtuiging en resultaat’ veel aandacht besteed aan non-verbale communicatie.

Door de training wordt u zich (weer) bewust van uw lichaamstaal en u leert zich meer op uw gemak voelen wanneer u in het middelpunt staat. U spreekt boeiender, doordat u niet meer tegen, maar mét het publiek praat. U bent in staat structuur aan te brengen, zodat u de rode draad gemakkelijk kunt vasthouden. En u heeft een professionele kijk gekregen op visuele hulpmiddelen en het gebruik daarvan.

Meld je nu aan voor de vierdaagse training ‘Presenteren met overtuiging en resultaat’ op 19/20 mei en 14/15 juni aanstaande en leer onder begeleiding van een trainer en een persoonlijke coach hoe u uw presentatietalent kunt verbeteren.

Inclusief lunches, consumpties en documentatie zijn de kosten voor deze intensieve vierdaagse training €3.995,- (ex. 19% BTW) per persoon. Gezien de intensiteit van de training wordt een overnachting in een hotel aangeraden. Aanmelden kan via dit formulier.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!