Foto’s online tuesday #5: Online Video

10 maart 2010, 11:34

Remco Bron (Yubby.com), Mascha Driessen (YouTube Benelux) en Ronnie Overgoor (Blueshots.tv) maakten er gisteren in een stampvol Felix Meritis een prachtige avond van tijdens de vijfde editie van online tuesday. Bron met een stand van de facts vol met de facts & figures van online video, YouTube over de roadmap van YouTube naar effectieve online advertising via online video en Ronnie Overgoor over zijn kindje: televisie niet voor de massa met Blueshots.tv. Hieronder de foto’s, en een presentatie van Overgoor. Een videocompilatie van VideoLogic volgt.

De presentatie van Remco Bron zal binnenkort op Zoomz.nl en Marketingfacts te vinden zijn. Zie voor een impressie van de avond in tekst ook dit korte verslag van IAMblog.nl. Ook als je zoekt op Twitter met #onlinetuesday krijg je een aardige indruk van de avond. Hieronder de presentatie van Ronnie Overgoor:

Foto’s: Daniel Muñoz-Sheridan (DQ&A).

Van april 2007 tot juni 2011 was ik freelance editor/ communitymanager / hoofdredacteur bij Marketingfacts. Tussendoor werkte ik bij Insites Consulting, IDG Nederland, Saatchi&Saatchi;/Leo Burnett (voor Samsung) en voor onderzoeksbureau WUA. Vanaf 1 november 2021 vorm ik samen met Luuk Ros de hoofdredactie van Marketingfacts.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!