ADV: Workshop De Wet op Internet

15 juni 2009, 08:55

{title}Is internet nog steeds een soort Wilde Westen waar alles kan en mag? Nee, allang niet meer. Ook en misschien wel juist op internet gelden regels en wetten, maar bekend zijn ze nog niet bij iedereen. In deze workshop geeft ict-jurist Arnoud Engelfriet een kijkje in de keuken van de wet op internet. Wat mag wel? En vooral: wat mag niet? Mag je bijvoorbeeld artikelen overnemen van anderen, zonder bronvermelding? Ben jij als sitebeheerder juridisch verantwoordelijk voor de reacties die mensen op je blog plaatsen? En zo ja: hoe zit dat dan precies?

In deze middagsessie (1400 – 1700 + borrel) zal Arnoud Engelfriet ingaan op bovenstaande vragen over auteursrecht en juridische aspecten van publiceren op internet.

Deelnemers aan de workshop krijgen de mogelijkheid om hun eigen vraag of case in te sturen. Engelfriet zal de meest opvallende en leerzame voorbeelden behandelen. Zo heb je direct input op je case en uiteraard blijft de mogelijkheid open om tijdens een uitgebreide Q&A sessie vragen te stellen aan Arnoud. Meer informatie vind je op M! Academy. Schrijf je hier in.

Van april 2007 tot juni 2011 was ik freelance editor/ communitymanager / hoofdredacteur bij Marketingfacts. Tussendoor werkte ik bij Insites Consulting, IDG Nederland, Saatchi&Saatchi;/Leo Burnett (voor Samsung) en voor onderzoeksbureau WUA. Vanaf 1 november 2021 vorm ik samen met Luuk Ros de hoofdredactie van Marketingfacts.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!