The Days after TNW 09: Speech Job Cohen

22 april 2009, 16:07

Tijdens de ontvangst van de sprekers op de vooravond van The Next Web stond Job Cohen opeens in de kamer. Cohen was niet te beroerd om even wat citymarketing, in de vorm van een Amsterdamse geschiedenisles, voor te schotelen aan zijn publiek. Maar hij was er. Cohen hecht, dat is geen geheim, veel waarde aan mediacreativiteit. Helemaal in combinatie met Amsterdam.

Een minuut lang, ging de opwinding door de hele kamer, want voor alle Amerikanen was het erg heftig dat ‘the mayor of Amsterdam’ binnen was. Zelf ben ik overigens geen voorstander van ‘door iemand anders geschreven voorgedragen speeches’, maar het gebeuren in het geheel was toch erg speciaal.

Programma’s volgen van Blue Shots kan via e-Mail, RSS, iTunes, of via Twitter.

Ronnie Overgoor
Directeur/eigenaar bij 7DTV

Als genomineerd dagvoorzitter van het jaar behoort Ronnie tot de top van Nederland. Met zijn energiek enthousiasme, aanstekelijke humor, scherpte en ontspannen interactie scoort Ronnie consequent zeer hoge ogen op congressen, evenementen en award uitreikingen. Daarnaast is Ronnie een interviewer met een eigen stijl. Hij is voorbereid, nieuwsgierig en switcht razendsnel tussen serieuze vragen en scherpe humor. Hij houdt van open en echte gesprekken, waarbij hij degene die hij interviewt altijd in zijn of haar waarde laat. Scherp, maar altijd met respect als vangrail. Ronnie heeft meer dan tien jaar ervaring in het interview vak, op het podium voor live publiek als ook voor de tv camera’s van bijvoorbeeld 7DTV.

Categorie
Tags

4 Reacties

  Rian Ouwendijk

  Guru’s, geweldig programma 🙂


  22 april 2009 om 17:01
  Johan

  Een ‘major’ is een overtreffende trap; hééél groot.

  Een ‘mayor’ is een burgemeester…


  22 april 2009 om 19:03
  ronnieo

  @johan: …..foutje 🙂 fixed.


  22 april 2009 om 19:13
  peter

  Eerlijk is eerlijk, het is toch wel heel stoer als de burgermeester van Amsterdam naar je huis komt voor een toespraak in je woonkamer!


  23 april 2009 om 07:08

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!