Winnaar TNW 09 Rising Sun Startup Rally: Hello my name is E

17 april 2009, 13:04

{title}

Tijdens The Next Web mochten 24 startups zich in 5 minuten tijd aan het grote publiek presenteren tijdens ‘The Next Web Rising Sun Startup Rally’. Niet iedere startup heeft het podium uiteindelijk gehaald; er was een probleem met patentering voor een van finalisten. Het niveau van de presentaties was goed, het niveau van de concepten niet altijd even onderscheiden. Zie hier de verslagen van de presentaties: Deel 1, Deel 2, Deel 3.

Het publiek mocht meestemmen tijdens The Next Web. Dat werd op het laatste moment ingelast door de organisatie (‘practice what you preach’). Van de 19 finalisten kwamen er 6 uit Nederland. En uiteindelijk werd Hello My Name is E de winnaar van (1)8000 euro Netlog credits. Namens Marketingfacts: gefeliciteerd!

Jurylid Werner Vogels: ‘We hebben gekeken naar het criterium: echte oplossingen voor echte mensen.’ Robin Wauters: ‘Let op: het gaat niet alleen om je product en je team. Maar ook om je businessmodel.’ De jury heeft Hello My Name is E NIET gekozen omdat ze uit Amsterdam komen, maar omdat ze een echte oplossing bieden. Voor echte mensen.

Hieronder nog een keer het interview met Renato Valdes Olmos:

Van april 2007 tot juni 2011 was ik freelance editor/ communitymanager / hoofdredacteur bij Marketingfacts. Tussendoor werkte ik bij Insites Consulting, IDG Nederland, Saatchi&Saatchi;/Leo Burnett (voor Samsung) en voor onderzoeksbureau WUA. Vanaf 1 november 2021 vorm ik samen met Luuk Ros de hoofdredactie van Marketingfacts.

Categorie
Tags

5 Reacties

  mgvandenbroek

  Foto is van Anne Helmond (@silvertje). Heren, nogmaals gefeliciteerd!


  17 april 2009 om 14:05
  Inez Sondag

  Gefeliciteerd met het winnen van de prijs. Leuk interview met Renato. n nu op naar de investeerders. Groet Inez en Ignace Sondag


  17 april 2009 om 14:23
  media

  Renato en collega’s gefeliciteerd!

  Matthijs, hebben ze nu een 8.000 of 18.000 Netlog-credits? Enne, wat houdt dat precies is een Netlog-credit?


  17 april 2009 om 18:59
  Mia en Sjra Geurts

  Van harte gefeliciteerd met dit mooie resultaat. We wachten met spanning op productie van de connector. Succes met jullie onderhandelingen.


  18 april 2009 om 06:41

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!