Winnaar TNW 09 Rising Sun Startup Rally: Hello my name is E

Winnaar TNW 09 Rising Sun Startup Rally: Hello my name is E
{title}

Tijdens The Next Web mochten 24 startups zich in 5 minuten tijd aan het grote publiek presenteren tijdens ‘The Next Web Rising Sun Startup Rally’. Niet iedere startup heeft het podium uiteindelijk gehaald; er was een probleem met patentering voor een van finalisten. Het niveau van de presentaties was goed, het niveau van de concepten niet altijd even onderscheiden. Zie hier de verslagen van de presentaties: Deel 1, Deel 2, Deel 3.

Het publiek mocht meestemmen tijdens The Next Web. Dat werd op het laatste moment ingelast door de organisatie (‘practice what you preach’). Van de 19 finalisten kwamen er 6 uit Nederland. En uiteindelijk werd Hello My Name is E de winnaar van (1)8000 euro Netlog credits. Namens Marketingfacts: gefeliciteerd!

Jurylid Werner Vogels: ‘We hebben gekeken naar het criterium: echte oplossingen voor echte mensen.’ Robin Wauters: ‘Let op: het gaat niet alleen om je product en je team. Maar ook om je businessmodel.’ De jury heeft Hello My Name is E NIET gekozen omdat ze uit Amsterdam komen, maar omdat ze een echte oplossing bieden. Voor echte mensen.

Hieronder nog een keer het interview met Renato Valdes Olmos:


Geplaatst in

DelenEr zijn 4 reacties op dit artikel

 • Foto is van Anne Helmond (@silvertje). Heren, nogmaals gefeliciteerd!

  geplaatst op
 • Gefeliciteerd met het winnen van de prijs. Leuk interview met Renato. n nu op naar de investeerders. Groet Inez en Ignace Sondag

  geplaatst op
 • Renato en collega's gefeliciteerd!

  Matthijs, hebben ze nu een 8.000 of 18.000 Netlog-credits? Enne, wat houdt dat precies is een Netlog-credit?

  geplaatst op
 • Van harte gefeliciteerd met dit mooie resultaat. We wachten met spanning op productie van de connector. Succes met jullie onderhandelingen.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.