TED Cafe en nieuwjaarsborrel Stichting Copyright & Nieuwe Media op 5 februari

28 januari 2009, 06:21

Het is ongetwijfeld de allerlaatste nieuwjaarsborrel van dit jaar, de nieuwjaarsborrel van de Stichting Copyright & Nieuwe Media op donderdag 5 februari bij Seats2meet in Utrecht.

De Stichting Copyright & Nieuwe Media is afgelopen jaar opgericht door een aantal internetondernemers die zich sterk willen maken voor de belangen van een ieder die op internet publiceert. Op 5 februari willen wij graag in ontspannen sfeer met elkaar alles omtrend auteursrechten op het internet bespreken. We nodigen belangstellenden uit, komende vanuit de omroep wereld, semi-overheid, vrije denkers en muziekscene. Mischien komt de Buma ook wel langs? Het programma staat online en mocht je interesse hebben, laat ons weten of je naar de ronde tafel komt en/of de borrel.

Aansluitend aan de nieuwjaarsborrel kun je vanaf 18.00 uur gratis deelnemen aan het TED Cafe en de hele TED-Conference gratis live meemaken. In het TED cafe, georganiseerd door Jasper van Impelen in samenwerking met Seats2Meet en Mindz is het mogelijk deze conferentie mee te maken via een live webstream.

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!