Online Marketing explosie in Panama* tijdens dé Nieuwjaarsborrel 2009

Online Marketing explosie in Panama* tijdens dé Nieuwjaarsborrel 2009


Het was een gezellige boel tijdens de Nieuwjaarsborrel 2009 vorige week dinsdag in Panama. 212 Amsterdam, IAB, IPAN en STIR hadden in samenwerking met TAPPS hun leden en iedereen die het maar leuk vond uitgenodigd om te borrelen, bij te praten en visitekaartjes en ideeën uit te wisselen voor 2009.

Dat het merendeel van de aanwezigen zich bezighoudt met dezelfde vraagstukken voor 2009 is duidelijk terug te zien op bovenstaande video. De verwachtingen over de bestedingen van marketingbudgetten, de effecten van de kredietcrisis op online marketing en de vraag hoe de toekomst van netwerken eruit ziet komen voorbij.

De capaciteit van Panama* werd op de proef gesteld met zeker 800 gasten waardoor het lekker warm werd binnen. We hadden er natuurlijk niet op gerekend dat airco nodig zou zijn als het buiten steenkoud is. Puntje voor volgend jaar want dan gaan we proberen de reservelijst, waar dit jaar 400 mensen op stonden te wachten, er ook bij kunnen.

Voor degenen die er waren, bedankt voor een leuk feestje! Voor degenen die er niet waren, hopelijk zijn jullie er volgend jaar bij. Dan wordt het nog leuker!

Bekijk hier de foto’s van de Nieuwjaarsborrel 2009.

Geschreven door Lisa Dijkstra en Jan Bruin, Traffic4u, Video geproduceerd door: Yune Branded Content


Geplaatst in

DelenEr zijn 5 reacties op dit artikel

 • Jammer genoeg niet gelukt om aanwezig te zijn. Ik hoorde wel dat het erg heet binnen was en dat niemand naambordjes had? Dat

  geplaatst op
 • Damn, zit ik een video met die rare pokens; als ik dat had geweten ;-) Verder leuke video!

  geplaatst op
 • @ Erdinc: Als je de video bekeken had dan wist je het. Voldoende drankjes om lekker mee af te koelen en naambordjes zijn zoooo 2008 :)

  geplaatst op
 • Een leuk videoverslag van de happening. Was helaas door griep geveld en heb mn kaart aan de organisatie teruggegeven.

  geplaatst op
 • Yawn, nog nieuws over Second Life?

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.