ADV: Post HBO Online Marketing ‘NextMarketeer’ dit voorjaar van start

17 december 2008, 06:00

{title}Gedurende de opleiding Post HBO Online Marketing worden de deelnemers in 36 colleges een meester in het strategisch inzetten van alle online tools. Op 27 januari start de avondopleiding met iedere week één avondcollege. De dagopleiding start 2 maart aanstaande en is om de week een dag met twee colleges. Bovendien is de prijs flink aangescherpt naar € 5.975,-

De docenten van deze opleiding zijn allen toppers in hun vakgebied en sprekers van formaat. Bedrijfs- bezoeken (o.a. Mexx en Hyves) waarborgen de link met de praktijk wat deze opleiding helemaal compleet maakt.

Wil je een professionele marketeer blijven en het felbegeerde NIMA geaccrediteerde diploma ontvangen. Meld je dan nu aan voor dit voorjaar! Wees wel snel, want er zijn nog maar enkele plaatsen vrij.

Wij zeggen met een gerust hart dat deze opleiding alle andere online marketing opleidingen overbodig maakt. Wil jij weten waarom? Geef je dan op voor een gratis proefcollege. Moet je baas nog overtuigd worden? Geef je dan samen op!

De NextMarketeer is een initiatief van ISBW, Yourzine, Thuiswinkel.org, Emerce, MediaPlaza en LECTRIC Internetopleidingen.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!