Eerste Pitch-stop voor startups bij Marketingfacts voor de deur

16 oktober 2008, 03:44

{title}Volgende week gaan Arne Hulstein en Erno Hannink naar Berlijn om verslag te doen van Web 2.0 Expo Europe. Door wat slimme acties van Arne hebben we een Ford S-Max van Ford Nederland ter beschikking gekregen.

Door zijn interesse voor startups kwam Arne op het idee van Pitch-stops. Wat betekent dit? We geven startups 5 minuten de gelegenheid om op de achterbank van de S-max een pitch te doen. Hiervoor hebben we ook een mooie locatie op het terrein van Web 2.0 Expo gekregen. Op de route van Zeeland naar Berlijn kom je langs Arnhem, waarom niet daar beginnen met de eerste Pitch-Stop. Voor het kantoor van Marketingfacts lijkt ons de perfecte locatie. Maandag 20 oktober vanaf 10:30u staat de Ford S-max met Arne en Erno dus aan de Sweerts de Landasstraat 65 te Arnhem. Ben je een startup en heb je behoefte aan een podium, dan krijg je van ons 5 minuten op de achterbank.

We moeten om 12:00u echt vertrekken naar Berlijn, om ‘s avonds aanwezig te zijn bij het Girl Geek Dinner. Er kunnen daardoor maar een beperkt aantal startups mee doen. Meld je dus snel aan via de reacties.

De Pitch-stops zullen in ieder geval te zien zijn op het blog van Web 2.0 Expo, op Dutch Cowboys, ik denk ook op Marketingfacts, natuurlijk op arnehulstein.nl en enthousiasmeren.nl en wie weet waar nog meer. Dus je kunt rekenen op wat aandacht.

De reis zal verder waarschijnlijk geen gebrek aan aandacht hebben. We gaan namelijk live uitzenden tijdens de rit. Je kunt bellen om vragen te stellen over de auto, de toekomst van marketing en internet. Tijdens de 3 dagen in Berlijn zullen we meerdere Pitch-stops opnemen. Kun je er in Arnhem niet bij zijn en ben je wel in Berlijn, neem dan daar plaats op de achterbank.

Heb je een startup, wil je jullie bedrijf, idee of droom delen met de wereld? Geef je dan nu op in de reacties voor jouw 5 minuten op de achterbank. Geef je naam, bedrijfsnaam en hoe we je kunnen bereiken.

Locatie: Sweerts de Landasstraat 65 te Arnhem

Datum: 20 oktober 2008

Tijd: 10:30u

Erno Hannink
eigenaar bij ErnoHannink

Ik help zelfstandige professionals internet slim toe te passen zodat ze meer klanten krijgen. Stop met verkopen, start met klanten aantrekken en geniet van je gezin. Jouw ideale klant is de sleutel. Voor gratis tips om klanten te krijgen via internet abonneer je op de nieuwsbrief ernohannink.nl/gratis-nieuwsbrief/ Erno Hannink is mede-organisator van Better Business, Better World op 7 oktober te Amsterdam en mede-organisator SMC Amsterdam Initiator van de Social Media Club in Nederland, WordCamp Nederland en het Social Media Event. Verder kun je met mij verbinden op o.a.: LinkedIn Twitter Facebook

Categorie
Tags

19 Reacties

  Laurens T

  Prachtig, ik kijk nu al uit naar de uitzendingen! Stiekem wil ik zelf ook wel mee 😉

  Leuk bedacht!


  16 oktober 2008 om 05:48
  WK

  Interessant. Zelfs een auto kunnen regelen bij Ford, netjes gedaan!

  Ik ga zeker kijken!


  16 oktober 2008 om 05:58
  Tim Muntinga

  Leuk initiatief! Dat is eens weer wat anders dan ‘standaard’ (elevator) pitchen! Zal de stream hier op de HD-TV aansluiten, om ‘m te volgen bij mijn werkplek zodra deze live komt.

  Succes allen!


  16 oktober 2008 om 07:21
  Gerjanne Tiemens

  Als jullie toch in Arnhem zijn, wil ik graag Arnhem Direct pitchen ;o)


  16 oktober 2008 om 13:19
  media

  Leuk initiatief, hoop alleen voor jullie dat je voldoende start-ups krijgt op maandagochtend; anders gewoon bak koffie drinken op kantoor, ook leuk! 😉


  16 oktober 2008 om 14:07
  ehannink

  @Marco dat ziet er wel goed uit. Er hebben zich al een aantal mensen aangemeld via mijn site. Ik heb contact gezocht met Syntens. We hebben nu al 6 pitches.


  16 oktober 2008 om 14:18
  media

  @Erno: ah, dat klinkt goed! heb je verder alles met @loesje geregeld? koffie, iemand die deur open kan doen, etc? Ben uiteraard erg benieuwd naar het resultaat, in ieder geval mooie start van jullie reis!


  16 oktober 2008 om 14:22
  Theo Janssen

  Briljant plan! Lijkt me leuk om m’n pitch op de achterbank te doen. Hoor graag van jullie.


  16 oktober 2008 om 17:59
  ehannink

  Leuk Theo, zondag hoor je van mij hoe laat we je ongveer verwachten.

  @Marco dat is geregeld. Gerjanne gaat open doen.


  16 oktober 2008 om 18:30
  media

  @Erno: deur open doen en dan? Ben benieuwd of Gerjanne dat zich ook realiseert 😉


  16 oktober 2008 om 18:47
  Gerjanne Tiemens

  @Marco deur open doen en dan? Koffie zetten?! ;p

  @Erno: hebben jullie een visagiste bij jullie, of moet ik zelf de wallen van het feestje van de avond ervoor wegschminken? ;o)


  16 oktober 2008 om 18:53
  media

  Wel opmerkelijk dat 3 van de 5 gerelateerde berichten bij dit artikel verslagen zijn van Girl Geek Diners. Wat zou nu de relatie zijn?

  @Gerjanne: heb begrepen dat Erno zelf de visagiste is, koffie zet en ook filmt! 😉


  16 oktober 2008 om 19:17
  Lucien Burm

  Vanuit Goes is het toch net nog iets verder dan vanuit Hoorn zie ik. Uiteraard houdt ons dat niet tegen en komen we ook even backseat bloggen …eh… pitchen.

  Meteen een goed excuus om ook eens even in de office van Marco te spieken 😉

  5 mins pitch, is dat een elevator pitch voor die nieuw te maken kilometer hoge toren in Dubai?


  16 oktober 2008 om 19:39
  media

  ik geloof dat ik mijn afspraken voor maandag moet cancelen om gerjanne te helpen met de koffie 😉


  16 oktober 2008 om 19:43
  ehannink

  @Lucien – niet zeuren – Arne komt ook gewoon 🙂 Het lijkt me leuk om je pitch te mogen opnemen. Marco is er overigens zelf niet; andere afspraak.

  @Marco @Gerjanne – geen punt natuurlijk help ik met het koffie zetten. Die startups kunnen hun pitch alleen wel aan. Ik zal gelijk ook koffie zetten voor de bouwvakkers die dan aan het werk zijn.

  Maar goed dat we onze eigen mobiele studio bij ons hebben 🙂

  @Gerjanne wallen onder de ogen? Dat is juist goed, dan ziet de VC dat er hard gewerkt wordt door de startup.


  17 oktober 2008 om 04:33
  media

  @Erno: ik ben er wel, afspraak op kantoor gemaakt! 😉


  17 oktober 2008 om 04:53

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!