Waar is Minister Maxime Verhagen?

22 september 2008, 03:32

Waar is Minister Maxime Verhagen?

Wie wil weten waar minister van Buitenlandse Zaken Maxime Verhagen is en wat hij daar doet, kan sinds dit weekeinde terecht op de site www.hierisministerverhagen.nl. De bezoeker kan inzoomen op een kaart en tegelijk lezen wat de minister doet. Zo blijkt Verhagen gisteren te zijn aangekomen in New York waar hij door de stad heeft gewandeld en een blogpost heeft geschreven. Vanmorgenvroeg heeft hij overleg gehad met premier Balkenende, collega Koenders en staatssecretaris Timmermans over de komende week.

Absoluut bewonderenswaardig die openheid van Verhagen, maar ik ben wel benieuwd hoe selectief hij is in die openheid. Wat laat hij wel en niet weten via de site? En waarom geen gebruik gemaakt van bijvoorbeeld tools als Twitter en Trackr?

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

12 Reacties

  media

  @Gerard: ah, die had ik helemaal gemist; thx voor de update!


  22 september 2008 om 05:13
  Bart

  Ik vind het best aardig dat ie een serieuze poging doet met zo’n website. Dat heeft geen voorganger hem nagedaan. Dus: keep it up Maxime!


  22 september 2008 om 05:30
  Feeder

  Hamvraag: wil iemand weten waar Verhagen is?


  22 september 2008 om 07:37
  Joyce Oude Elferink

  Even gekeken waar Maxime is, het lijkt alsof ie in Amerika zit. Maar als je uitzoomt zie je ook een ballonnetje in Nederland 🙂

  Enige wat ik me afvraag is wat de veiligheidsdienst hier van vindt.


  22 september 2008 om 07:42
  mgvandenbroek

  Stel je voor, de twitterende Maxime gemist…. 😉 Zou hij al verslaafd zijn? Doet hij dat trouwens van ons belastinggeld, dat twitteren?


  22 september 2008 om 08:35
  erwblo

  @marco Natuurlijk moet zo’n man zeer selectief zijn in zijn openheid. Niet zo gek toch? Laten we eerlijk wezen, wat weten we nou echt van de baas van Marketingfacts? Ook jij (en ik) maken selecties in wat we naar buiten brengen, of naar buiten kunnen brengen.


  22 september 2008 om 20:01
  media

  @Erwin: mee eens, maar wel benieuwd waar hier die grens ligt. Wat mag/kan/wil hij wel en niet publiekelijk delen. Daar zal ongetwijfeld over nagedacht zijn; zou aardig zijn om daar iets meer over te weten.


  23 september 2008 om 03:19
  André Nelis

  Een prima site van onze minister! Wel opvallend, dat er blijkbaar een hoge snelheidslijn (verbinding) nodig is, met 256K ADSL gaat het ook nog niet echt lekker.

  Vraag: Is er ook een soort van smalband versie van deze site? Dit ten behoeve van de gebruikers die niet de snelste internetverbinding hebben. Bij bijvoorbeeld de publieke omroepen is er ook een dergelijke keuze: breedband of smalband.

  Met vriendelijke groeten,

  André Nelis.


  13 februari 2009 om 19:07

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!