Ook jij bent Geeky genoeg voor Girl Geek Dinner op 30 juni!

13 juni 2008, 10:47

{title}Nee, een Geek is niet hetzelfde als een Nerd. De Geek kun je zien als een communicatieve Nerd. Misschien dat je je nu al iets meer aangesproken voelt? Kom dan vooral langs op de Girl Geek Dinner op maandag 30 juni vanaf 19.00 bij de Flexbar. De tweede editie van GGD wordt voorzien van een presentatie van Elisa Jasinska over ‘The Packets and I vs. The World’: de geschiedenis en basics van het internet.

De eerste Girl Geek Dinner in Amsterdam werd goed bezocht; foto’s laten zien dat er een behoorlijk gemêleerd publiek was (inclusief mannen!) en het eten goed smaakte! Een aantal geeksters die aanwezig waren zijn geïnterviewd door GeekFM: spreker op GGD#1 Fabienne Serriere organisatoren Melanie Rieback en Donna Metzlar en bezoeker Anne Helmond.

{title}

Bij de tweede editie van GGD komt Elisa Jasinska, een lid van de CCC Hacker Association in Duitsland. Ze zal een presentatie geven over de geschiedenis van internet. Sinds de uitvinding van telefonie, spelen netwerken een belangrijke rol in onze communicatie en interactie. Nu vormen vele computernetwerken datgene wat we kennen als ‘het internet’ – een netwerk van netwerken dus. Vele componenten helpen die bits en bytes bewegen: kabels, routers en schakelaars. Elisa zal ingaan op de geschiedenis en basics van het internet: wat is er nou zo fascinerend, maar vooral: wat gebeurt er eigenlijk aan de andere kant van het snoer?

Wil je je geekyness/nerdyness nog even testen voordat je je aanmeldt, probeer dan deze, deze of deze test. Maar misschien moet je maar gewoon langskomen. Je zult merken dat, ondanks het hoge Geekgehalte, de presentatie en de informele sfeer erna erg toegankelijk is!

Datum: Maandag 30 juni 2008

Tijd: 19.00 – 23.00 uur

Locatie: Flexbar (Pazzanistraat 1, Amsterdam) bij Westergasfabriek

Kosten: 22,50 euro (buffet dinner, exclusief drankjes)

Meer informatie www.girlgeekdinner.nl

Vrouwen kunnen zich vrij aanmelden, mannen zullen even een vrouwelijke introducé moeten regelen!

Opgeven kan via {encode=”organizers@girlgeekdinner.nl” title=”email “}bij de organisatie.

Karlijn van den Berg is strateeg bij MUSE Amsterdam en IceMobile. Hiervoor werkte zij als strateeg bij Draftfcb en Tribal DDB.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!