VAC: AdLantic zoekt stagiaire voor onderzoek naar online personeelswerving

10 oktober 2007, 12:01

Er is de laatste tijd veel te doen op het gebied van personeelswerving (zie ook de beste wervingssite). De krapte op de arbeidsmarkt maakt het voor de meeste recruiters steeds moeilijker om aan goed personeel te komen. Online vacatures promoten wordt daarom steeds belangrijker.

AdLantic Online Advertising, een online mediabureau gespecialiseerd in het in- en verkopen van online advertentieruimte, is op zoek naar een stagiaire die onderzoek gaat doen naar online persooneelswerving.

AdLantic is gespecialiseerd in het adverteren op Internet door middel van tekstlinken op zogenaamde ‘linkoverzichten’. Door op deze linkoverzichten te adverteren, leiden we gericht verkeer naar de websites van onze klanten. We werken met een team van zo’n 20 specialisten voor ongeveer 350 klanten. Op dit moment zijn we erg actief op het gebied van online recruitment. We hebben voor deze branche dan ook een speciaal product ontwikkeld. Dit product bestaat uit een combinatie van tekstlinks en Google Adwords. Deze combinatie blijkt goed te werken: het levert veel CV’s en geschikte kandidaten voor onze klanten op. Jouw stageopdracht zal plaatsvinden binnen onze afdeling online recruitment.

AdLantic is een ambitieuze, jonge en snelgroeiende organisatie. De cultuur binnen ons bedrijf is informeel, maar tegelijkertijd professioneel. We zijn een dienstverlenend bedrijf, dat het belangrijk vindt om goede contacten te onderhouden met onze klanten. Er werken veel jonge mensen bij AdLantic, die op een open en spontane manier met elkaar omgaan. Bij AdLantic krijg je ruimte om met eigen ideeën te komen en te groeien. Verder staan verantwoordelijkheidsgevoel en een dienstverlenende instelling bij ons hoog in het vaandel.

We zijn op zoek naar een stagiair(e) die het leuk vindt om te leren over de Online Media en die bovendien interesse heeft in recruitment. Als je dit leuk vindt, krijg je bij ons de vrijheid om een onderzoek op te stellen met als thema de mogelijkheden van online rekruteren met tekstlinks, banners en Google.

We zoeken iemand:

– met een HBO of Academische opleiding in de media, communicatie of P&O;

– die affiniteit heeft met Online Media

– die geïnteresseerd is in recruitment

– die proactief is

– die zelfstandig kan werken

We bieden jou een zeer interessante stage waarbij je vrijheid krijgt. Je werkt in een jong en ambitieus team. Verder is ons bedrijf snel aan het groeien en jij kunt deel uit gaan maken van die groei.

Is dit iets voor jou?

Stuur dan je CV met motivatie naar:

AdLantic Online Advertising BV

t.a.v. Marloes Eshuis

Communicatie- en Recruitmentmanager

{encode=”recruitment@adlantic.nl” title=”recruitment@adlantic.nl”}

Bellen mag natuurlijk ook: 030-2341222

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!