Martijn de Weerd nieuwe directeur Media Plaza

14 mei 2007, 19:10

Martijn de Weerd wordt per 1 juli 2007 de nieuwe directeur van Media Plaza. Hij volgt in deze functie Wim van Rooijen op die sinds 2004 de directie voerde van het bedrijf. Martijn de Weerd is sinds 1 augustus 2006 werkzaam voor Media Plaza en heeft daarvoor gewerkt bij Elsevier Congressen (onderdeel van Reed Elsevier) en later als uitgever Human Resources bij Reed Business Information.

Ben uiteraard benieuwd welke koers Media Plaza kiest nu recentelijk bekend is geworden dat Jaarbeurs Utrecht vanaf 1 april 2007 alle facilitaire activiteiten van Media Plaza heeft overgenomen, zoals de verhuur en exploitatie van de accommodatie. De verwachting is dat Media Plaza zich verder zal gaan concentreren op het ontwikkelen en uitvoeren van programma’s (seminars, workshops, masterclasses). Maar als ik het goed begrijp is het daarbij niet meer gebonden aan de locatie.

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!