Koninginnedag: tijd voor de Flickr-parade

Koninginnedag: tijd voor de Flickr-parade
, ING Groep
@evr
{title}

Sinds 2005 volgen we traditiegetrouw elk jaar de ‘Flickr-parade” op Koninginnedag, oftewel de nieuwe foto’s op Flickr met tags koninginnenacht, koninginnedag en queensday. In 2006 werden er ruim 2.600 foto’s met tag koninginnedag toegevoegd. Zo net stond de tagteller koninginnedag bij Flickr op 7.826.

Benieuwd waar we met het mooie weer en de toegenomen populariteit van Flickr dit jaar op gaan uitkomen. Mocht je een prachtige foto van Koninginnedag 2007 spotten, zet hem in de reacties!

 


Geplaatst in

DelenEr zijn 12 reacties op dit artikel

 • Om in de oranje-sfeer te blijven: afgelopen week heb ik een 'basic orange'-weblog opgezet die helemaal om oranje draait: http://basicorange.blogspot.com/

  Iedereen die foto's op Flickr heeft staan waarin 'oranje' een belangrijke rol speelt is hierbij van harte uitgenodigd om lid te worden van de 'basic orange pool' op Flickr en deze foto's toe te voegen: http://www.flickr.com/groups/321046@N25/pool/

  Fijne dag allemaal!

  geplaatst op
 • Las net in de Volkskrant dat

  "Particulieren in Nederland verwachten gezamenlijk voor 261 miljoen euro aan spullen te verkopen op de vrijmarkten op Koninginnedag en dat van alle volwassenen boven de achttien 7 procent zeker weet dat zij op Koninginnedag spullen gaan verkopen."

  Een kwart miljard via de vrijmarkt!

  (via: Koopman)

  geplaatst op
 • Wow! Een kwart miljard... dat is nogal wat!

  geplaatst op
 • Na een update kom ik al een tijd Second Life niet meer in en heb mij er nog niet verder in verdiept, maar heb overigens begrepen dat er vandaag ook daar een vrijmarkt. Iemand al een kijkje genomen?

  geplaatst op
 • Momenteel staat de teller voor tag Koninginnedag op 8.648. Da's grofweg 800 foto's meer dan vanochtend en lang nog niet de 2.600 foto's van vorig jaar. In de loop van morgen nog maar eens checken er kan nog weleens het nodige in de pijplijn zitten.

  geplaatst op
 • Ik kwam een leuke column over koninginnedag inclusief foto's tegen op:

  http://willemzwijgtnietmeer.web-log.nl/willemzwijgtnietmeer/2007/04/koninginnedag_e.html

  geplaatst op
 • @eric:slim hoe ze daar op inspelen...De beste voor ik de actie van marktplaats.nl. Die deelden op de vrijmarkt in Utrecht gratis tassen uit....Zo staat alle troep de verkocht is binnen een week op het internet;-)

  geplaatst op
 • Iedereen lijkt sinds gisteravond zijn foto's te hebben geupload. Het aantal foto's op Flickr met tag koninginnedag staat nu op 11.784. Da's dus 3.958 foto's er bij sinds maandagochtend!

  geplaatst op
 • Hey, bekende foto in deze posting ;-)

  geplaatst op
 • @Marco: Tja, ik werd gek van "all rights reserved" op flickr. Damn waarop kun je daar niet zoeken op foto's die je wèl mag gebruiken? Dus dan maar een overtreding begaan en de foto van ene Marco Derksen gebruiken ;-)

  geplaatst op
 • @Erik: zoeken naar foto's die je wél mag gebruiken bij Flickr is gemakkelijk zat: even de advanced search gebruiken.
  Enne, daar kun je zelfs op "commercieel gebruik toegestaand". Voorkom je meteen problemen als iemand gebruik op Marketingfacts niet onder "niet-commercieel gebruik" vindt vallen. ;-)

  geplaatst op
 • @Pierre: Bedankt! Werd ik net per mail ook fijntje even op gewezen, met opmerking volgende keer wat eerder de koninginnenacht te verlaten ;-) Daar heb ik dus maandagochtend mooi over heen gekeken!

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.