Interview met Google CEO Eric Schmidt

Interview met Google CEO Eric Schmidt

Google watcher Philipp Lenssen van Google Blogoscoped verwijst vandaag naar een interview op de Web 2.0 Expo conference van afgelopen week in San Francisco (15-18 april) met Google CEO Eric Schmidt. In het 35 minuten durende vraaggesprek met John Battelle beantwoord de Google CEO verschillende vragen over o.a. de DoubleClick overname, Google Office en andere onderwerpen. Een leuke passage in het interview is wanneer John Battelle de Google CEO met een feature uit het Google Pack confronteert, het verwijderen van DoubleClick cookies met Spyware Doctor. John Battelle kreeg de nodige lachers op zijn hand en ook Eric Schmidt kon er smakelijk om lachen. Hij vertelde dat ze er naar zouden gaan kijken.

Op de officiële Google channel op YouTube zijn nog meer interessante (wat oudere) video's van toespraken/interviews met Eric Schmidt te vinden, waaronder Economic Club of Chicago (duur 64 minuten; 6 april 2006), SIEPR Economic Summit 2006 (37 minuten; 3 maart 2006), Conde Nast's Portfolio business magazine (25 minuten; 15 juni 2006) en National Venture Capital Association (61 minuten; 26 april 2006).


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.