De Cebit komt er weer aan!

15 februari 2007, 11:15

{title}Over een maandje wordt de CEBIT weer gehouden in Hannover. De eerste beursdag ben ik ook van de partij dankzij Hans Mestrum. Hans plaatste 15 december vorig jaar een berichtje over Bloggen voor PaceBlade, de tablet pc’s van Tulip. Ik gaf toen als reactie dat het wellicht een leuk idee was om een aantal bloggers de mogelijkheid te bieden op de CEBIT een paceblade een dagje te mogen lenen om te kunnen bloggen.

Hans reageerde enthousiast en mailde mij begin februari met een mooi aanbod. Gesponsord door Tulip ben ik dit jaar dan ook op de Cebit en zal ik een artikel schrijven voor Marketingfacts vermoedelijk dus op een paceblade. Benieuwd hoe dat zal bevallen. Wellicht dat ik het ook live kan plaatsen.

Wie gaat er nog meer naar de Cebit en welke zaken mag ik niet missen volgens jullie? Hall 9 (Future parc) zal zo’n beetje het eerste zijn dat ik ga bezoeken.

Erik van Roekel
Product Owner Chatbot bij ING

Marketingprofessional met ruime ervaring in diverse internetprojecten in de financiële dienstverlening. Passie voor social media en internet in het algemeen. Stond aan de wieg van het ING Webcare Team in 2009 en gaf er 1,5 jaar leiding aan. Was daarna één van de drivers van de social media strategie voor ING Nederland in 2012 resulterend in een nummer 1 notering in de Social Media Monitor van Social Embassy. Werkzaam geweest bij Corporate Communications van ING Groep en van daaruit betrokken bij social media op internationaal niveau. Momenteel Product owner chatbot bij ING. Blogt op persoonlijke titel bij Marketingfacts en van 2004-2014 ook op de achtergrond actief geweest voor Marketingfacts o.a. bij de techniek en de redactie.

Categorie
Tags

8 Reacties

  Bart

  Ik wil heel graag weer. ben zeer benieuwd naar de mate van internet gerelateerde zaken. Met name CRM systemen die online services bieden en natuurlijk allerlei online tools voor de meest uiteenlopende zaken. Ben ook benieuwd naar europese SEM bedrijven en natuurlijk: de mobieltjes sectie en microsoft sectie en alles wat daar bij hoort.

  Ik ga de website nog ff doorspitten.


  15 februari 2007 om 12:56
  Addy

  Cebit. Tja, er is zoveel te zien. Zelden zoveel mooie vrouwen op 1 plek gezien.. dus als je gaat, dan is mijn tip: boek een hotelletje en ga ´s avonds de stad in 🙂


  15 februari 2007 om 15:09
  evroekel

  @Addy: Haha, ik zit inderdaad de nacht er voor in een hotel. Ik wilde eens uitgerust de beurs op gaan, maar nu ik dit lees ;-))


  15 februari 2007 om 16:19
  Hans Mestrum

  @erik: gaat ons dinertje toch nog de soep in 😉


  15 februari 2007 om 19:03
  Addy

  @Erik: Eén grote snoepwinkel is het! TIP: de Sony Ericsson stand 😉


  15 februari 2007 om 19:11
  ehannink

  Erik, ik ben daar ook. Met dezelfde PaceBlade, maar dan een dagje later. Ik heb er al zin in.


  16 februari 2007 om 10:23
  Bart.La

  Zal er dit jaar ook bij zijn… 19 – 21 maart. Mensen die graag willen netwerken of een stapje zetten in het nachtleven van Hannover, contact me! 😉


  27 februari 2007 om 14:55

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!