Egbert Jan van Bel nieuwe voorzitter MEC

26 januari 2007, 05:30

Egbert Jan van Bel nieuwe voorzitter Marketing Executive Center (MEC)Krijg net het bericht door dat marketeer en collega-blogger Egbert Jan van Bel de leiding heeft overgenomen van het Marketing Executive Center (MEC). Hij volgt daarmee Richard van Nieuwenhoven Helbach op die het MEC, een netwerk voor marketing- en business professionals, 15 jaar geleden oprichtte.

Van Bel wil met het MEC onderwijs, wetenschap en de marketingpraktijk dichter bij elkaar brengen. “Ik verbaas me nog steeds dat er geen of slechts een dunne lijn is gelegd tussen deze drie vlakken. De wetenschap is meester in het goed bewaren van proefschriften over marketing. Het onderwijs loopt achter omdat ze niet kan profiteren van de nieuw opgebouwde kennis en ervaring. De marketingwereld moet aan marketing gaan doen.” Het MEC wil zich inzetten als versterking van de positie van de marketingfunctie van organisaties. Het MEC wordt meer een platform waar ervaren marketeers elkaar ontmoeten en kennis krijgen en uitwisselen.

Egbert Jan gefeliciteerd en we moeten maar eens snel weer een bak koffie doen!

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

4 Reacties

  Pieter Stroop

  Egbert! Van harte, jongen!


  26 januari 2007 om 20:22
  ejvanbel

  Dank je Pieter!

  Doe je mee? 😉


  27 januari 2007 om 16:08
  Jopie Beumkes

  Egbert Jan, ik wil je graag feliciteren. Als het kan voor de 22e-04. We hebben heel wat bij te praten. Ik ben trots op je!

  Jopie Beumkes


  16 februari 2007 om 23:15
  ejvanbel

  Dikke zoen voor Jopie !


  17 februari 2007 om 07:25

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!