MF-borrel groot succes

MF-borrel groot succes

Een echte community, daar leek het op vanavond in Vak Zuid. Althans in de ogen van Lode, die zich net als ik verbaasde over het feit dat een weblog tot ‘zoiets’ kan leiden. Een community, dat was het. Een community van gelijkgestemden, eensgezinden, andersdenkenden, dwarse debaters, bierende bloggers en bittere ballen.

Marco, dank voor de borrel. Het was een groot succes!


Geplaatst in

DelenEr zijn 16 reacties op dit artikel

 • Hoewel ik slechts een lezer ben en (tot op heden) nimmer publiceer, vond ik het super om te zien hoe alle "collega's" in het veld met elkaar kennis maakten. Een heel erg geslaagde avond! Dank aan Robert Jan en Marco.....

  Govert

  geplaatst op
 • Graag gedaan Peter, en dank dat jij (en de anderen) er waren! Govert, jij ook bedankt en we spreken elkaar snel!

  geplaatst op
 • Inderdaad een succes. Nog een paar van dit soort events en ik heb eindelijk de gezichten achter al die namen van bloggers in mijn hoofd. Veel nieuwe gezichten totdat je namen uitwisselt. Volgende keer alleen de volumeknop wat lager. Ik heb geen stem meer over vanochtend ;-)

  geplaatst op
 • Was super gezellig en goed georganiseerd. De muziek stond i.d.d. wat hard. Overigens kwam dat later op de avond wel van toepassing...

  @Marco: ik stuur je volgende week nog even een mail met dat idee en dan kijken we of we er wat van kunnen maken.

  geplaatst op
 • Was top. Goed om nu eindelijk eens wat gezichten aan weblogpostings en emails te kunnen koppelen. Yep, het succes van een community wordt offline bepaald. Dank aan de organisatie en de diverse sponsoren!

  geplaatst op
 • ik merk het al weer, ik baal nog harder dat ik er niet bij was.

  geplaatst op
 • Het was inderdaad leuk om eens wat gezichten achter de namen te zien. Helemaal geslaagd dus.

  geplaatst op
 • Goed om te zien dat de borrel zo'n succes was. Ik zat zelf op dat moment in het midden van het land te dineren, ook geen straf. Maar de volgende keer ben ik er zeker bij !

  geplaatst op
 • Ben net achter mijn computer gekropen (11.00 uur), zo gezellig was de borrel gisteravond. Bedankt Marco en iedereen die zich heeft ingezet voor een geslaagde avond.

  geplaatst op
 • Ik ben blij te vernemen dat iedereen een geslaagde avond heeft gehad. Dit moeten we dus vaker doen! Wat mij betreft gaan we volgende voorjaar weer een dergelijk event organiseren.

  geplaatst op
 • Ook de foodbloggers zijn blij nog even afgezakt te zijn naar Vak Zuid (ik neem hierbij de vrijheid ook namens Aldo en Dick te spreken) Ik heb in de loop van vandaag nog een leuk Marco 'ik ben zo trots' filmpje. :-) Even kijken of ik dat filmpje ook in een reactie kan neerplempen met de youtube code, moet nog wel even uploaden:-)

  geplaatst op
 • Zit hier met een heel zwaar hoofd achter die pc maar het was absoluut de moeite waard. Robert-Jan, nogmaals dank voor de organisatie! Petra, erg leuk dat jullie als foodloggers ook nog even kwamen buurten. Volgende keer pak ik wel eerst je camera af voordat je naar binnen mag ;-)

  geplaatst op
 • @Marco
  Graag gedaan!

  geplaatst op
 • @Marco: het aanbod voor de volgende borrel ligt er, dat weet je.

  geplaatst op
 • Het was inderdaad erg leuk om wat gezichten bij de namen te krijgen... Heb ik ook nog iets in de loterij gewonnen? Ik had nummertje acht :-)

  geplaatst op
 • Vincent Everts is met de meeste prijzen naar huis gegaan; maar daarvoor moest ie dan ook wel midden in de nacht een posting doen ;-)

  Bij deze wil ik TopClick, Ilse Media, Daisycon en PrijZ (ben ik nu nog iemand vergeten?) bedanken voor het beschikbaar stellen van de prijzen. Jammer dat ze bij VAK ZUID niet even de muziek wat zachter wilden zetten; heb twee dagen geen stem gehad om die avond maar boven de muziek uit te komen!

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.