MF-borrel groot succes

7 december 2006, 23:02

Een echte community, daar leek het op vanavond in Vak Zuid. Althans in de ogen van Lode, die zich net als ik verbaasde over het feit dat een weblog tot ‘zoiets’ kan leiden. Een community, dat was het. Een community van gelijkgestemden, eensgezinden, andersdenkenden, dwarse debaters, bierende bloggers en bittere ballen.

Marco, dank voor de borrel. Het was een groot succes!

Sinds 1989 actief in het mediavak. Begonnen bij dagbladen, daarna televisie en sinds 1997 zelfstandig vanuit Het Media Loket. Publiceert (veelal in opdracht) over ontwikkelingen in de mediamarkt, is adviseur, strateeg en onderzoeker in de offline en online mediamarkt. Onderhoudt een weblog met de veelzeggende naam Mediaonderzoek.nl. Presenteert regelmatig op diverse nationale en internationale congressen en organiseert maatwerk workshops voor grote en kleine klanten.

Categorie
Tags

15 Reacties

  Govert

  Hoewel ik slechts een lezer ben en (tot op heden) nimmer publiceer, vond ik het super om te zien hoe alle “collega’s” in het veld met elkaar kennis maakten. Een heel erg geslaagde avond! Dank aan Robert Jan en Marco…..

  Govert


  8 december 2006 om 00:37
  media

  Graag gedaan Peter, en dank dat jij (en de anderen) er waren! Govert, jij ook bedankt en we spreken elkaar snel!


  8 december 2006 om 01:22
  evroekel

  Inderdaad een succes. Nog een paar van dit soort events en ik heb eindelijk de gezichten achter al die namen van bloggers in mijn hoofd. Veel nieuwe gezichten totdat je namen uitwisselt. Volgende keer alleen de volumeknop wat lager. Ik heb geen stem meer over vanochtend 😉


  8 december 2006 om 06:15
  Joost Hoogstrate

  Was super gezellig en goed georganiseerd. De muziek stond i.d.d. wat hard. Overigens kwam dat later op de avond wel van toepassing…

  @Marco: ik stuur je volgende week nog even een mail met dat idee en dan kijken we of we er wat van kunnen maken.


  8 december 2006 om 06:27
  lbroekman

  Was top. Goed om nu eindelijk eens wat gezichten aan weblogpostings en emails te kunnen koppelen. Yep, het succes van een community wordt offline bepaald. Dank aan de organisatie en de diverse sponsoren!


  8 december 2006 om 06:49
  chi666

  ik merk het al weer, ik baal nog harder dat ik er niet bij was.


  8 december 2006 om 08:00
  André Scholten

  Het was inderdaad leuk om eens wat gezichten achter de namen te zien. Helemaal geslaagd dus.


  8 december 2006 om 08:05
  ewout@onedaycompany.nl

  Goed om te zien dat de borrel zo’n succes was. Ik zat zelf op dat moment in het midden van het land te dineren, ook geen straf. Maar de volgende keer ben ik er zeker bij !


  8 december 2006 om 08:42
  Dialogical

  Ben net achter mijn computer gekropen (11.00 uur), zo gezellig was de borrel gisteravond. Bedankt Marco en iedereen die zich heeft ingezet voor een geslaagde avond.


  8 december 2006 om 09:01
  rjmvandiepen

  Ik ben blij te vernemen dat iedereen een geslaagde avond heeft gehad. Dit moeten we dus vaker doen! Wat mij betreft gaan we volgende voorjaar weer een dergelijk event organiseren.


  8 december 2006 om 09:26
  Petra de Boevere

  Ook de foodbloggers zijn blij nog even afgezakt te zijn naar Vak Zuid (ik neem hierbij de vrijheid ook namens Aldo en Dick te spreken) Ik heb in de loop van vandaag nog een leuk Marco ‘ik ben zo trots’ filmpje. 🙂 Even kijken of ik dat filmpje ook in een reactie kan neerplempen met de youtube code, moet nog wel even uploaden:-)


  8 december 2006 om 10:30
  media

  Zit hier met een heel zwaar hoofd achter die pc maar het was absoluut de moeite waard. Robert-Jan, nogmaals dank voor de organisatie! Petra, erg leuk dat jullie als foodloggers ook nog even kwamen buurten. Volgende keer pak ik wel eerst je camera af voordat je naar binnen mag 😉


  8 december 2006 om 12:53
  rjmvandiepen

  @Marco

  Graag gedaan!


  8 december 2006 om 14:34
  chi666

  @Marco: het aanbod voor de volgende borrel ligt er, dat weet je.


  8 december 2006 om 19:13
  Barry

  Het was inderdaad erg leuk om wat gezichten bij de namen te krijgen… Heb ik ook nog iets in de loterij gewonnen? Ik had nummertje acht 🙂


  11 december 2006 om 08:08

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!