ReclameWeek heeft een website!

22 november 2006, 07:14

ReclameWeek heeft een website!Als een soort van laatste der Mohikanen heeft vakblad ReclameWeek nu eindelijk ook een eigen website. Volgens het blad zelf zou het overigens in 1995 de eerste zijn geweest met een website maar omdat ze geen idee hadden wat ze er mee moesten hebben ze daar in 1997 weer de stekker uit getrokken. Vooralsnog brengt de website nog weinig verrassingen. Naast actueel nieuws (ook via RSS-feeds te volgen!) vinden we de aankondiging wat er in de nieuwe ReclameWeek is te lezen, een poll van de week en algemene informatie voor adverteerders en abonnees.

We hebben er al lang over gezeurd dus ik ben al dik tevreden dat ik niet meer naar die lelijke geeltjes hoef te kijken 😉

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

6 Reacties

  thomas klok

  Leuke site, jammer van de kleine letters. een paar punten groter en de tekst is veel leesbaarder zonder de layout te verpesten.


  22 november 2006 om 07:43
  Michael

  Lelijke geeltjes? Boeh!

  Wel een leuke slogan van ze, RW Online De laatste, de beste

  Maar ach, in de reclame mag je een potje jokken toch, of de halve waarheid vertellen. Ook al beweert McCann over reclame: Truth Well Told.

  RW Online is een stap vooruit, maar nu nog een RW-blog. Dat is pas echt modern. En echt moeilijk (en zeer arbeidsintensief) om goed te doen. Lastig, als je ook nog een blad moet maken elke week…


  22 november 2006 om 08:52
  ssmeding

  Inderdaad een aardige site, al had wel wat meer aandacht aan de vormgeving besteed kunnen worden (wat mij betreft ook het lettertype). Het is allemaal wel wat simpeltjes.

  Misschien vinden we het over een jaar of twintig juist wel heel vooruitstrevend van ReclameWeek dat ze al in 1997 de stekker uit hun website trokken… Maar voor nu is dit denk ik een eerste stap in de goede richting. Hopelijk hebben ze deze keer wel nagedacht over welke kant ze op willen.

  Ik zie op dit moment een hele hoop actueel nieuws. Het jammere is dat ik het meeste ook al op andere sites heb kunnen lezen. Misschien ligt er nog een kans om wat meer onderscheidende content te gaan bieden.


  22 november 2006 om 09:08
  Anders

  Heel mooi voor ReclameWeek natuurlijk, maar ik vraag me wel af waarom deze eenvoudige website jaren op zich heeft laten wachten.

  Bovendien is ie nog niet helemaal af:

  Nieuwsbrief:

  De aanmelding is geactiveerd

  Je aanmelding voor de e-mailnieuwsbrief van ReclameWeek is nu geactiveerd. Je ontvangt de nieuwsbrief nu dagelijks. Het abonnement geldt tot tot wederopzegging.

  Opzegging kan doormiddel van …… LOREM IPSUM.


  22 november 2006 om 09:55
  Eric

  Het hele fenomeen Websites worden zwaar overschat. Volkomen terecht dat ReclameWeek er ook nu pas mee komt. Online is toch eigenlijk nooit echt doorgebroken. Trouwens, dat hele internet is sowieso maar een hype… toch?


  22 november 2006 om 13:20
  Anders

  Over twee jaar heeft niemand het meer over internet.


  22 november 2006 om 13:48

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!