Google docs & spreadsheets

11 oktober 2006, 20:10

Omdat we er al vaker over schrijven, nu kort: Google Docs & Spreadsheets (voormalige Writely en de Spreadsheets van Google) zijn gelanceerd. Mogelijkheden zijn er om gemakkelijk documenten te importeren en exporteren; samen te werken met anderen; revisies bij te houden en eventueel terug te keren naar een eerdere versies; en om te publiceren naar je blog.

Gmail was er al, net als de Reader en Chat/Talk. Nu alleen nog een alternatief voor Powerpoint en het verhaal is compleet.

Ewout Wolff
Eigenaar bij Onedaycompany

Ewout Wolff kent het online marketing vak vanuit de praktijk: de afgelopen 20 jaar heeft hij ervaring opgedaan met bedenken en (vooral) realiseren van nieuwe online concepten. Als interim online marketing manager heeft hij gewerkt voor De Efteling, Philips, TomTom, Centraal Beheer, Freo, AXA, Alliander, Leasit, DLL en Auping.

Categorie
Tags

3 Reacties

  Justus

  Prima toepassing, maar 1 ding vind ik jammer: Wraitelie klonk zo lekker,en Koelke doks en spretsjiets klinkt zou…. corporate. Waarom wil Google niet meer cool zijn?


  13 oktober 2006 om 06:23
  Peter Luit

  Ik ben er naar aanleiding van een gezamenlijk optreden met Vincent ook mee aan de slag gegaan. Het is een bijzonder prettig te bedienen omgeving, en ook met één druk op de knop is de inhoud op een weblog te zetten. Prima stukje werk, niet alleen voor thuis, maar zeker ook voor onderweg. Ik denk dat dit ook een uitstekende applicatie is voor toepassingen binnen het onderwijs. Ik heb het gevoel dat een heel nieuw ‘desktop’ gevoel gaat ontstaan, wanneer een bredere groep applicaties langs deze weg beschikbaar zullen worden gesteld…..


  14 oktober 2006 om 06:37

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!