PICNIC ’06 – Het creatieve proces

28 september 2006, 06:21

Michael Johnson @ PICNIC '06 (Foto: Hebig)

Na een voorzichtige start lijken de bezoekers van PICNIC ‘06 vandaag te worden overdonderd door een groot aantal sprekers van formaat.

Vanmorgen openden Bas Verhart en Marleen Stikker de dag met o.a. de mededeling dat Amsterdam en EZ nog voor vijf jaar steun hebben beloofd aan de ‘creatieve industrie’. Oftewel, het ziet er naar uit dat Amsterdam nog tot 2011 een cross-media week als PICNIC zal organiseren. Fantastisch nieuws voor de organisatie, maar ik weet ook dat veel andere congresorganisaties nu met jaloezie zullen kijken naar het ‘gemak’ waarmee het subsidiegeld is/wordt binnengehaald.

Ben vandaag zelf niet aanwezig in Amsterdam maar ook vandaag zullen ongetwijfeld weer diverse verslagen van PICNIC ‘06 voorbij komen. Heb je ook een verslag, foto’s of video’s van het event, laat ons dit dan even weten in de reacties. Alvast dank en veel plezier vandaag!

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

1 Reactie

    niels

    Marco, je zegt “ik weet ook dat veel andere congresorganisaties nu met jaloezie zullen kijken naar het ‘gemak’ waarmee het subsidiegeld is/wordt binnengehaald.”

    Zijn deze congresorganisaties dan ook met een soortgelijk plan en missie naar de gemeente/overheid gestapt? Natuurlijk draait veel om je netwerk als je subsidie los wilt krijgen maar zonder goed idee redt je het denk ik niet. Ook: een dergelijk netwerk opbouwen lijkt mij ook gewoon hard werken, dat komt niet vanzelf en heeft m.i. niets met ‘gemak’ te maken.

    En als ik andere congresorganisaties was zou ik vooral jaloers worden op de strakke organisatie en de goede sfeer die mede wordt bepaald door de originele aankleding. wat een verschil met bijvoorbeeld de rommelige E-day 2 weken geleden.


    29 september 2006 om 07:51

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!