ABC Digital zoekt samenwerking met multimediabedrijf

1 augustus 2006, 08:58

Het bedrijf ABC Digital in Bangladesj zoekt samenwerking met een Nederlands multimedia bedrijf in het kader van een subsidieproject (PSOM). ABC Digital is in 1991 begonnen als een video productiebedrijf, maar is intussen uitgegroeid tot een full service multimediabedrijf.

Geinteresseerden kunnen meer informatie opvragen bij mij. Bedrijfsprofiel met klantenlijst plus CV van de directeur zijn beschikbaar.

Jak Boumans is adviseur content strategie bij Electronic Media Reporting, een bureau actief sinds 1990 en gespecialiseerd op het gebied van content. Electronic Media Reporting kent vier werkgebieden: strategisch advies: studies: evaluatie en audits van projecten (o.a. voor de EU); publicitaire producties (nieuwsbrieven, boeken, congressen, reizen). Jak Boumans houdt een dagelijks, Engelstalig blog Buziaulane bij over de contentindustrie. Jak Boumans is ook een van de organisatoren van de multimedia contentwedstrijd Europrix.nl en de Nederlandse voorselectie van de World Summit Awards. ook is hij promotor van de Europrix Top Talent Award, een multimedia wedstrijd voor jonge producenten. Hij is tevens secretaris van de European Academy of Digital Media. Jak Boumans publiceert nationaal en internationaal. Hij publiceerde in 1986 het Online Handboek (Spectrum). Hij levert ook bijdragen aan vakstudies zoals E-Content, Technologies and Perspectives for the European Market (2004).

Categorie
Tags

5 Reacties

  Camiel Freriks

  Geachte heer Boumans,

  Wij hebben een reactie per e-mail naar u toegestuurd.


  1 augustus 2006 om 12:36
  jakbou

  Beste Camiel,

  Ik heb jullie bericht ontvangen en beantwoord.


  1 augustus 2006 om 18:28
  Henk Zeeman

  Geachte heer Boumans,

  Ik zou graag meer informatie willen ontvangen


  2 augustus 2006 om 05:24
  Peter

  Jac, wil je de informaite ABCDigital forwarden?

  Dank. Peter


  2 augustus 2006 om 14:27
  jakbou

  Intussen hebben al de drie geinteresseerden een e-mail ontvangen. M.i. kan het vervolg via mijn e-mail (jak at euronet punt nl plaatsvinden.


  2 augustus 2006 om 15:10

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!