The 50 people who matter now

24 juni 2006, 14:45

[blockquote](…) Our goal was to identify people whose ideas, products, and business insights are changing the world we live in today – those who are reshaping our future by inventing important new technologies, exploiting emerging opportunities, or throwing their weight around in ways that are sure to make everyone else take notice (…)[/blockquote]

aldus de samenstellers van CNN’s ‘50 people who matter now‘. Dit keer dus eens niet een lijst op basis van rijkdom. In het overzicht bekende namen zoals Sergey Brin, Larry Page, Steve Jobs, Bill Gates en Jeff Bezos. Geen van deze namen staat echter op nummer 1. Elke lijst is discutabel, maar over de nummer 1 zijn we het denk ik allemaal wel eens, hoewel het wellicht ook weer een open deur is als je het ziet. Enfin..bedenk een nummer 1 die voldoet aan de criteria van CNN en bekijk of je juist zat!

Erik van Roekel
Product Owner Chatbot bij ING

Marketingprofessional met ruime ervaring in diverse internetprojecten in de financiële dienstverlening. Passie voor social media en internet in het algemeen. Stond aan de wieg van het ING Webcare Team in 2009 en gaf er 1,5 jaar leiding aan. Was daarna één van de drivers van de social media strategie voor ING Nederland in 2012 resulterend in een nummer 1 notering in de Social Media Monitor van Social Embassy. Werkzaam geweest bij Corporate Communications van ING Groep en van daaruit betrokken bij social media op internationaal niveau. Momenteel Product owner chatbot bij ING. Blogt op persoonlijke titel bij Marketingfacts en van 2004-2014 ook op de achtergrond actief geweest voor Marketingfacts o.a. bij de techniek en de redactie.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!