VAC: Category Managers Vergelijk.nl

12 juni 2006, 14:35

Category Managers Vergelijk.nlNaast een COO / Country Manager is Vergelijk.nl op zoek naar 2 gedreven, professionele Category Managers, die verantwoordelijk zijn voor alles (inkoop, content, marketing en verkoop) binnen een aantal productcategorieën op Vergelijk.nl. Om jouw categorieën goed te laten renderen ontwikkel je samen met de expertise centra Marketing, Techniek en Content acties en projecten om jouw commerciële doelen te bereiken. Je rapporteert direct aan de Country Manager.

Vergelijk.nl is één van de grootste prijs- en productvergelijkingssites van Nederland met gemiddeld 55.000 bezoekers per dag. Vergelijk.nl maakt onderdeel uit van de Compare Holding, waar ook de labels El Cheapo, Vergelijk.be en Vertaa.fi onder vallen. Het is een bruisend bedrijf in een zich snel ontwikkelende markt dat bezig is met een professionaliseringsslag zodat ze verder kunnen internationaliseren.

Interesse in de functie? Kijk dan op www.vergelijk.nl voor meer informatie!

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie

1 Reactie

    Gijsbregt

    Had gemist dat we ook een beetje Monster waren geworden. Ben benieuwd hoe dit loopt…


    13 juni 2006 om 15:10

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!