Derde Nederlandse Businessblogmeeting

2 juni 2006, 04:26

Derde Nederlandse Businessblogmeeting (Fotografie: Jak Boumans)Gistermiddag vond in Baarn de Derde Nederlandse Businessblogmeeting plaats. Op initiatief van Peter Wiegman van Het Media Loket en met sponsoring van Ilse Media stond het thema Blogometrics op de agenda. Oftewel: wat kun je allemaal meten aan een blog en wat doe je vervolgens met al die informatie.

De presentaties op deze middag werden verzorgd door Peter Wiegman, Ruben Timmerman, Tjeerd Kooij en ondergetekende. Ik kan weinig over mijn eigen presentatie zeggen maar was onder de indruk van het niveau van de andere presentaties. Inhoudelijk goede presentaties met levendige discussies onder de ruim 40 deelnemers.

Jammer dat een groot aantal mensen zich wel had aangemeld maar zonder afmelding niet is komen opdagen. Je ziet dat natuurlijk wel vaker bij gratis bijeenkomsten maar in dit geval hebben daardoor een aantal andere mensen die op de wachtlijst stonden de bijeenkomst niet kunnen bijwonen. Wellicht wordt het tijd voor een blacklist 😉

Ik zal in de loop van de dag de links naar verslagen bijwerken maar vooralsnog heb ik de volgende verslagen kunnen vinden:

To be continued…

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

12 Reacties

  hugolouter

  Ik vond het ook de moeite waard en ga profiteren van de diverse denkduwtjes.

  En (just curious) zijn we ook nog te zien in de oude media? Of is de aanwezigheid van een tv-camera standaard als je in een straal van 5km om Hilversum vergadert?


  2 juni 2006 om 05:45
  hugolouter

  Oeps, vorige bericht niet gelezen.

  H.


  2 juni 2006 om 05:47
  Jan Glas

  Helemaal mee eens Erik. Het was het ritje op de motor – van Haarlem naar Baarn – dubbel en dwars waard. Is het een idee om de volgende meeting aandacht te besteden aan de waarde van een weblog als marketingtool? En dan niet voor de early adopters zoals gisteren aanwezig maar voor de grote groep die daar ongetwijfeld achteraan komt…


  2 juni 2006 om 05:48
  Gert Jan

  Leuke meeting idd. Al begreep ik niet helemaal wat de essentie was van de webads presentatie. Wel een leuke discussie over profiling & behaviroul targetting. Ik zie meer kans in initiatief van Marco (blogads) om bereik in te kopen via blogs dan van van webads. Valt advereren op blogs meer onder behaviroul targetting of mee onder profling?


  2 juni 2006 om 07:02
  Diederik

  Erg leuk en nuttig! Het achterkamer gevoel (niets ten nadele van de locatie overigens, complimenten aan Peter!) dat deze meetings nu nog bij me oproepen, heeft wel iets spannends. De blogosfeer wordt elke dag groter. Zitten we over twee jaar met zn allen in het Okura, in de zaal naast de VVD?:-)


  2 juni 2006 om 08:54
  media

  En je had me nog zo beloofd het filmpje niet op internet te zetten Petra 😉

  Ik heb me overigens rot zitten zoeken naar foto’s; zijn er gisteren helemaal geen foto’s gemaakt (met uitzondering van Frank Janssen die deze vanavond online zet)?


  2 juni 2006 om 09:44
  Jurjen de Vries

  @Marco , komt jouw presentatie hier nog ergens online, of kijk ik er over heen?


  2 juni 2006 om 13:20
  loket

  @Petra: volgens mij kom je een heel eind met de bovenstaande comments. Verder zal ik met Marco de lijst aanvullen en rondsturen. De vraag kwam ook al elders vandaan.


  2 juni 2006 om 18:13
  Petra de Boevere

  Okee, bedankt 😉


  3 juni 2006 om 07:25
  Mirjam van de veen

  Herkent u dit ?

  Schulden !! neem contact met ons op 030-2120152

  http://www.eu-schuldhulp.nl


  25 februari 2014 om 14:02

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!