Florida Orange Juice brengt weerbericht

30 mei 2006, 05:32

Florida Orange Juice brengt weerberichtHet Amerikaanse Florida Orange Juice gebruikt nu ook een virtueel karakter. Deze vriendelijke man vertelt van alles over het weer en vertelt daarbij (uiteraard) hoe je bij hitte afkoeling kunt vinden. De spraak- en animatietechnologie komt van het (eveneens) Amerikaanse Oddcast.

Erwin van Lun
Futurist and Angular Engineer bij Your Future Is Now!

Futurist Erwin van Lun startte op MarketingFacts in 2005, direct na publicatie van zijn boek "Van Massamerk naar Mensmerk" dat toen een nominatie kreeg voor de Marketing Literatuur Prijs. Het boek beschreef de toestand van media, marketing en merken in de toekomst van 2015 en Erwin volgde de ontwikkelingen in de eerste jaren op de voet. Nu blijkt dat zijn voorspellingen waarheid zijn geworden helpt hij mensen om zélf de toekomst trefzeker te voorspellen en heeft hij zijn voorspellingen voor 2020, 2030 en 2050 al weer klaar voor publicatie in het boek 'Utopia Manifesto 2050'. In 2009 stortte Erwin zich helemaal op Chatbots.org (http://www.chatbots.org), zijn wereldwijde industry portal op het gebied van intelligente kunstmatige karakters en in 2015 sloot hij zich aan bij het Bemer netwerk (http://yourfuture.bemergroup/nl) om mensen te helpen zichzelf te resetten: gezond, vitaal en creatief: helemaal klaar voor de toekomst! In 2017 zag hij de bezoekersaantallen van Chatbots.org weer flink stijgen en besloot dat het tijd werd voor de terugkeer naar het prachtige veld van humanlike AI.

Categorie
Tags

5 Reacties

  Oof

  Op de site van Orange Juice heeft het niet echt een prominente plaats, kan het in ieder geval niet vinden. Zie de nieuwswaarde ook niet helemaal. Oddcast draait nu toch alweer behoorlijk aantal jaartjes.


  30 mei 2006 om 07:49
  media

  Kan ‘m eerlijk gezegd ook niet vinden Erwin; als ie er al staat dan hebben ze ‘m in ieder geval goed verstopt!


  30 mei 2006 om 08:30
  ErwinVanLun

  @Oof. Idd niet helemaal nieuw. Maar ik blijf af en toe verbaasd over de nieuwe toepassingen in de VS terwijl we in NL er nog nauwelijks iets van zien. Een kans dus. Daarom even aandacht wat mij betreft ervoor.

  vwbt de link: De ‘virtueel karakter link’ werkt wel. Ik zie m idd ook niet zo snel op Florida Juice.


  30 mei 2006 om 08:58
  Oof

  @Erwin: Ja had dat postje gezien, dat gaat inderdaad de goede kant op.


  31 mei 2006 om 04:56

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!