Je bekijkt een artikel van

Zomertijd: perfect om je te onwikkelen #spon

26 juli 2021, 08:58

De zomer is in volle gang en dat geeft je tijd voor reflectie. Hoe is de eerste helft van het jaar gegaan en wat wil je uit de komende helft halen? Waar kan het beter? En hoe kan je nog meer uit jezelf halen?

NIMA helpt je het hele jaar door met jouw ontwikkeling, ook in de zomer. Zo kun je deze zomer jouw kennis over online marketing uitbreiden met trainingen van de NIMA Summer School. Je kunt je volledig coronaproof onderdompelen in de wereld van Google Ads en Google Analytics. Daarnaast kun je je ook verdiepen in data driven branding, data driven online marketing en digital brand strategy. En dat allemaal op onze prachtige en volledig coronaproof locatie in Nieuwegein. Zo kun je niet alleen je kennis vergroten, maar ook je netwerk.

Voor meer informatie en aanmelden ga je naar: nima.nl

NIMA, Nederlands Instituut voor Marketing, is de beroepsvereniging en het exameninstituut op het gebied van marketing. We ondersteunen marketeers gedurende hun carrière met kennis, contactmomenten en inspiratie. We geven middels examens en certificering duiding aan kennisniveaus en werkervaring. Ons doel is om iedere marketeer via verschillende leervormen en op ieder gewenst niveau zijn/haar persoonlijke groei en professionele ontwikkeling in het vak mogelijk te maken.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!