Je bekijkt een artikel van

Zomertijd: perfect om je te onwikkelen #spon

26 juli 2021, 08:58

De zomer is in volle gang en dat geeft je tijd voor reflectie. Hoe is de eerste helft van het jaar gegaan en wat wil je uit de komende helft halen? Waar kan het beter? En hoe kan je nog meer uit jezelf halen?

NIMA helpt je het hele jaar door met jouw ontwikkeling, ook in de zomer. Zo kun je deze zomer jouw kennis over online marketing uitbreiden met trainingen van de NIMA Summer School. Je kunt je volledig coronaproof onderdompelen in de wereld van Google Ads en Google Analytics. Daarnaast kun je je ook verdiepen in data driven branding, data driven online marketing en digital brand strategy. En dat allemaal op onze prachtige en volledig coronaproof locatie in Nieuwegein. Zo kun je niet alleen je kennis vergroten, maar ook je netwerk.

Voor meer informatie en aanmelden ga je naar: nima.nl

NIMA is het Nederlands Instituut voor Marketing, een beroepsvereniging voor professionals in het marketingvak. We bieden marketeers de gelegenheid elkaar te ontmoeten en van elkaar te leren op verschillende niveaus: omdat ze in dezelfde specialisatie hebben, omdat ze in elkaars directe omgeving werken of omdat ze op een vergelijkbaar niveau functioneren. NIMA heeft een divers aanbod (bij-) scholing en opleiding via korte eigen marketingtrainingen en is bekend als het instituut waar je examen kunt afleggen op NIMA A-, B- of C-niveau. NIMA is aangesloten bij de European Marketing Confederation. Sluit je aan bij NIMA!

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!